Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині триває реконструкція мосту через річку Бужок

У Службі автомобільних доріг Хмельницької області проінформували про перебіг робіт з реконструкції штучної споруди на автодорозі Н-03 (км 164+917) поблизу села Пашутинці. Наразі виконано половину із запланованого. Завершити роботи планують до 31 грудня поточного року.

Перетнувши своєрідний “екватор” ремонту, дорожники взялися виконувати роботи на правому проїзді мосту: демонтують прогонові будови за допомогою механічного руйнівника.

Далі у планах: демонтаж старих конструкцій штучної споруди, монтаж нових залізобетонних опор, прогонових балок та монолітної залізобетонної плити. Потому на мосту почнеться влаштування дорожнього одягу, пішохідних доріжок, нового бар’єрного та перильного огородження, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

За інформацією САД, правий та лівий проїзди штучної споруди, відповідно до проєкту, будуть окремими конструкціями.

На об’єкті працюють: генпідрядник – ТОВ “Мостобудівельний загін-112” та субпідрядник – АТ “URD “Українські дороги” (ПрАТ “ШБУ-56”).

На час проведення ремонтних робіт на цих ділянках автошляху рух автомобілів ускладнено. Учасників дорожнього руху просять бути уважними, дотримуватись швидкісних обмежень та рухатися відповідно до встановлених знаків у місцях проведення ремонтних робіт.

За інформацією САД у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook