Новини
Кримінал

Хмельницькі нацгвардійці затримали громадян із забороненими речовинами

Під час недільного патрулювання в обласному центрі нацгвардійцям трапилося на шляху четверо громадян, які мали при собі речовини, схожі на наркотичні. У двох випадках це сталося у місцях, що безпосередньо стосуються дітей.

Близько 17 години військовий наряд, що ніс службу з охорони громадського порядку на вулиці Перемоги у Хмельницькому, на території навчально-виховного комплексу №4 помітив чоловіка, який при появі патрульних різко прискорив крок і намагався втекти.

Наздогнавши молодика та поспілкувавшись з ним, нацгвардійці запропонували йому пройти поверхневу перевірку. Чоловік на це погодився. Під час перевірки у 22-річного хмельничанина виявили поліетиленовий пакет із подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження, зовні схожою на наркотичну.

Двома годинами пізніше, під час спільного патрулювання з працівниками поліції неподалік центру міста, правоохоронці помітили громадянина, що розпивав алкоголь на дитячому майданчику. Спілкуючись з патрульними, він помітно нервував та намагався уникнути розмови. Чоловікові також запропонували пройти поверхневу перевірку, під час якої в рюкзаку виявили подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору, зовні схожа на наркотичну.

Того ж вечора мали місце ще два майже аналогічних інциденти.
В усіх випадках на місце події були викликані слідчо-оперативні групи.

Загальна вага вилучених 10 жовтня нацгвардійцями військової частини 3053 заборонених речовин становила 36 грамів, з яких 29 грамів вилучили у Хмельницькому та 7 грамів – у Кам’янці-Подільському, – йдеться у повідомленні пресслужби в/ч 3053 Національної гвардії України.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook