Березенка викликали на допит у поліцію через підкуп виборців, – Бутусов
13 Березня 2019

Про це написав у Facebook головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

За інформацією журналіста, звернення від Нацполіції надійшло сьогодні до Верховної Ради: Березенка викликали на допит до Головного слідчого управління Нацполіції на 18 березня, о 10:00, за адресою вулиця Богомольця, 10. Справу про підкуп було відкрито в ЄРДР ще 6 лютого, уточнює він.

При цьому, Бутусов вважає, що таке провадження не має жодних перспектив до майбутніх президентських виборів.

“Справа щодо Березенка не має якихось перспектив до виборів – він народний депутат, сам він нічого не роздає, зрозуміло, процедура складна, а він недоторканна особа, і нічого з ним поліція зробити не має права. Виклик на допит – це політична демонстрація”, – зазначає журналіст.

Що стосується самого Березенка, він особисто обіцяв Цензор.НЕТ дати інтерв’ю і спростувати всі чутки про підкуп, але так і не зробив цього.

Цензор.НЕТ спілкувався з Березенком на форумі з висунення П.Порошенка кандидатом у президенти, і він особисто обіцяв дати інтерв’ю і спростувати всі чутки про підкуп, дав свій телефон для зв’язку, телефон прес-секретаря. На жаль, Березенко свого слова не дотримав”, – зазначає Бутусов.

Як повідомлялося раніше, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що народний депутат, заступник голови фракції “Блок Петра Порошенка” Сергій Березенко фігурує в кримінальних провадженнях стосовно виборів.

Сам Березенко відкинув звинувачення в організації підкупу виборців, висунуті Аваковим в інтерв’ю.