ZEN MasterCard
Безплатне зняття готівки в будь-якій точці світу: що дає ZEN MasterCard
05 Вересня 2023

Банківська картка від ZEN.COM — це доступна для кожного можливість знімати готівкові кошти за кордоном без прихованих комісій. Чому це найвигідніша картка для тих, хто багато подорожує, і як нею користуватися, розповідаємо в матеріалі.

ZEN MasterCard: найважливіші характеристики

Якщо часто сплачуєте покупки в офлайн-магазинах, вам знадобиться традиційна фізична картка. З неї також можна знімати готівку в банкоматах. Замовляйте ZEN MasterCard в додатку після реєстрації персонального рахунку.

Картка максимально проста у використанні. За її допомогою ви можете проводити операції у понад 29 валютах світу та безплатно знімати готівку в Україні та за кордоном (в рамках обмежень вибраного тарифного плану). Карту під’єднано до єдиного багатовалютного рахунку, тому не потрібно перемикатися між різними в додатку. Більше про ліміти в рамках кожного тарифного плану можна прочитати на офіційному сайті сервісу — ZEN.COM.

ZEN MasterCard — ідеальний варіант для подорожей. З нею не потрібно носити картки для різних валют чи запам’ятовувати багато пін-кодів.

Що особливого в картках ZEN

Перед початком користування карткою ознайомтеся з лімітами, що діють у межах різних тарифів обслуговування рахунку (в мобільному додатку чи на офіційному сайті). Наприклад, протягом доби користувач має можливість зняти максимум 5000 євро (в сумі). Це стосується саме картки, а не рахунку. Окрім цього, враховуйте обмеження на зняття готівки, що можуть бути встановлені на конкретному банкоматі.

Для замовлення додаткових карток оформіть відповідну заявку у мобільному застосунку. На її виготовлення та доставлення потрібно приблизно 5–7 робочих днів. Готові ZEN MasterCard відправлять на зазначену адресу в будь-яку країну ЄЕЗ.

Захист карток ZEN

ZEN MasterCard мають сертифікат Digital First. Це означає, що картка захищає персональні дані її власника по максимуму: на ній не зазначено термін дії, номер, а також CVC-код. Ці дані доступні тільки в мобільному додатку самому користувачеві.

У разі втрати фізичної картки шахраї не зможуть нею скористатися.

Як поповнити картку ZEN MasterCard

Є декілька варіантів, як покласти гроші на картку:

  • перерахувати з іншої картки MasterCard або VISA;
  • скористатись Google Pay або Apple Pay;
  • перерахувати з іншого рахунку в Україні чи з-за кордону;
  • внести готівку через сервіс Paysafecash чи термінал Planet Cash (у Польщі їх більше ніж 1000).

Також в Україні ZEN MasterCard можна поповнити з іншої валютної картки вітчизняного банку. Гроші приходять майже миттєво. Під час зняття немає прихованих комісій.

Ще більше інформації про особливості сервісу — за посиланням zen.com.