Чоловічі браслети – для сильних і стильних
20 Жовтня 2022

Добре що сучасні користувачі відмовилися від стереотипу, що ювелірні вироби – то тільки для жінок. Чому чоловіки мають себе обмежувати в прикрасах, тим більше різні ювелірні мануфактури пропонують неймовірні колекції на будь-які смаки і бюджети.

Одним із самих популярних видів прикрас як каже інтернет-магазин Укрзолото рахуються чоловічі браслети. Вони прекрасно доповнюють як ділові, так і спортивні луки. Крім того браслет чудово комбінується з годинником (без якого сучасного чоловіка складно уявити), з перснем і навіть запонками. Тобто дякуючи такій прикрасі є можливість створювати різні ансамблі і тим самим експериментувати зі стилем. Тим більше ювелірні фабрики пропонують величезне різноманіття форм, кольорів, дизайнів і стилів. Достатньо оцінити фото представлених моделей щоб у цьому переконатися.

Срібло, шкіра чи золото…

Складно перерахувати всі доступні варіанти чоловічих браслетів. Для виготовлення таких прикрас використовуються:

  1. золото;
  2. срібло;
  3. шкіра;
  4. каучук.

Також популярністю користуються комбіновані рішення. Виглядають вони стильно і незвично. Для того щоб запропонувати більший вибір, фабрики використовують різні типи плетіння.

Існує стереотип, що чоловіки віддають перевагу масивним браслетам які додають образу брутальності. Але все залежить від смаку і добре що на вибір представлені як масивні і широкі браслети чоловічі, так і елегантні. Щодо металу, то і золото і срібло виглядає дуже круто тим більше що для створення додаткових візуальних ефектів використовуються різні техніки обробки металів та різні додаткові покриття.

Дуже круто виглядають срібні браслети чоловічі оброблені технікою чорніння. Хоча, мікс шкіри чи каучуку і золота виглядає не менш шикарно.

Окрім дизайну при виборі браслета треба звернути особливу увагу на його конструкцію, а точніше на застібку. Замок повинен бути простим але міцним і надійним. Тоді навіть якщо ви займаєтеся екстремальними видами спорту, ви не ризикуєте втратити свою улюблену прикрасу. А те що чоловічий браслет однозначно стане вашою улюбленою прикрасою, це навіть не обговорюється. Напевно тому, коли треба зробити класний подарунок чоловікові, частіше за все згадують саме за браслети.

Якщо ви хвилюєтесь, що ціна на такий ювелірний виріб буде дуже високою, не переживайте. Виробники пропонують моделі як дуже круті і дорогі, так і прості і бюджетні. Отже, підібрати варіант не тільки на конкретний смак, але і на конкретний бюджет не проблема. Причому більшість моделей відрізняються настільки демократичною вартістю, що джентльмени приймають рішення купувати не один взірець, а кілька екземплярів.