Чому краще купувати авто б/в з Кореї?
10 Листопада 2021

Корейські автомобілі не так давно з’явилися на ринку в Україні. Але зараз все більше власників хочуть придбати машину б/в. Це обумовлено сучасним обладнанням, новітніми розробками в сфері автомобілебудування. Крім того, такі машини оснащені за останнім словом техніки, виглядають презентабельно, максимально комфортні. Варто купити авто з Кореї, бо в таких машинах все продумано до дрібниць, що істотно полегшує процес керування технікою. 

авто б/в

Переваги корейських автомобілів з пробігом

Основний недолік нових машин – це висока вартість в автосалонах України. Саме тому популярності набувають послуги перегону авто з Кореї в Україну.

Переваги корейських автомобілів:

  • Краще оснащення, яке істотно відрізняється від того, що пропонують автосалони України. Дійсно, на корейському ринку автомобілі, які призначені для місцевих жителів і країн Європи, набагато кращі, ніж моделі для України. В цілому виглядають автомобілі однаково, але істотно відрізняється комплектація.
  • Відносно невисока вартість. У порівнянні з цінами на ринку України, корейські автомобілі з пробігом значно дешевші.
  • Хороші експлуатаційні характеристики, міцність і надійність автомобіля. Компанія Bexhill Trading Auto працює тільки з відомими аукціонами, які пропонують якісні товари за відносно невисокими цінами. Купуючи машину, можна бути впевненим в її цілісності, надійності.

Чи варто купувати корейське авто б/в у перекупників?

На вторинному ринку в Україні також з’являється значна кількість корейських автомобілів. Але найчастіше це товар від перекупників, тому минуле такого автомобіля невідоме. Останнім часом дуже популярні дилери, які купують пошкоджені машини, відновлюють їх. Однак згодом, в процесі експлуатації таких автомобілів, з’являється значна кількість неполадок і проблем, які вимагають додаткових фінансових ресурсів.

Для того щоб убезпечити себе, варто купувати корейські автомобілі з пробігом не з рук, а у перевірених організацій, які працюють з надійними аукціонами, що реалізують якісні автомобілі з невеликим пробігом.

Автомобілів б/в з Кореї на 40% дешевші, ніж на ринку в Україні. Ще одна особливість – це обладнання газовими установками. Дійсно, в Південній Кореї дуже багато машин з газовим обладнанням для економії грошових коштів. В українському автосалоні новий автомобіль з Кореї не можна придбати з газовим обладнанням. Тому багато користувачів вважають найкращими варіанти б / у. Це дозволяє стати власником сучасної машини з газовим обладнанням та зекономити кошти. В процесі експлуатації, газове обладнання більш економне.