підручник англійської
Чому варто вивчати англійську мову?
26 Серпня 2021

В світі проживає велика кількість народів, які розмовляють різними мовами, але найбільш популярною та часто вживаною є саме англійська. Це мова міжнародного спілкування, мова, яка дає людині великі можливості та відкриває перед нею нові горизонти. Англійська популярна не тому, що вона мелодійна, легка у вивченні. Основний аргумент полягає в тому, що цією мовою розмовляє понад 450 мільйонів осіб, а ще 600 мільйонів використовують її, як другу мову для спілкування.

Ви також можете потрапити в цей список «щасливих людей», якщо на деякий час станете учнем онлайн школи Friendsclub (детальніше можна дізнатися за посиланням на офіційній сторінці – https://friendsclub.com.ua/ua/online/). Це школа, де кожен в будь-якому віці може в легкій та зручній формі опанувати англійську мову з молодими, але професійними педагогами.

Роль англійської в сучасному житті

Вивчати чи ні іноземну мову – кожна людина вирішує сама для себе. Перш ніж прийняти те чи інше рішення, варто виділити основні переваги англійської в житті сучасної людини. Умовно їх можна поділити на дві великі групи:

  • побутові;
  • міжнародні.

Наприклад, знаючи іноземну мову, ви легко подорожуватимете світом, зможете дивитися іноземні фільми, слухати музику світових виконавців, читати книги легендарних авторів, вивчити склад товару, привезеного з-за кордону. Оригінал твору чи пісні набагато цікавіший, ніж його переклад. Ще один бонус – це можливість знайти друзів за кордоном. Завдяки соціальним мережам відсутні будь-які кордони у спілкуванні. Єдине, що вас може зупинити, це незнання англійської.

На міжнародному рівні англійська є домінантною. Всі світові саміти, змагання, зустрічі глав держав, підписання указів – все це виконується виключно англійською мовою. Якщо ви працюєте в іноземній компанії, то без знань цієї мови вам не обійтись. Варто тільки задуматися на хвилинку: вся міжнародна торгівля, транспортна і банківська системи, інформаційній простір – все пов’язано з англійською.

Таким чином, англійська мова в цілому охоплює всі аспекти життя людини. Вона актуальна в політиці та спорті, у світі шоу-бізнесу та в науці, в економіці та міжнародних відносин. А ще це престижно, оскільки є характерною рисою освіченої сучасної людини.

Переваги онлайн-навчання

Відкривати для себе нові знання ніколи не пізно. Вивчати мову можна в будь-якому віці, а найзручніше це робити в режимі онлайн, не відволікаючись від основної роботи чи навчання. Навчання онлайн проходить в легкій формі, веселій атмосфері, по особистому графіку, який задовольняє в першу чергу учня.