Італійські чоловічі кросівки – головне придбання сезону осінь-зима 23/24
29 Вересня 2023

Спортивне брендове чоловіче взуття вже давно вийшло за межі спортивних клубів та бігових доріжок, і стало обов’язковим елементом стильного, сучасного гардеробу чоловіка. Сьогодні брендові кросівки надягають на прогулянку, в клуб, на вечірку, на роботу та навіть в ресторан. Залишилося зрозуміти, які брендові кросівки будуть модними в цьому осінньо-зимовому сезоні та купити їх в інтернет-магазині Modoza.

Вишукана класика для чоловіків

Одним із головних трендів у світі чоловічих кросівок у 2023 році стануть класичні чорні кросівки BOSS. Такі моделі є універсальними і поєднуються практично із будь-яким одягом. Чорні кросівки ідеально поєднуються з джинсами і брюками різних відтінків, а також зі спортивним одягом. Щобільше, вони, попри темний колір, не обтяжують образ, а навпаки, додають йому свіжості.

Класичні чорні кросівки можуть мати різні дизайнерські особливості – від мінімалістичних та лаконічних до прикрашених яскравими елементами. Купити фірмові чоловічі кросівки чорного кольору – значить отримати комфорт та стиль в одному флаконі. Не менш привабливо виглядають шкіряні кросівки темно-синього кольору FABI, які так само чудово поєднуються із всім можливим одягом.

Брендові кросівки зі шкіряними та замшевими вставками

Must have сезону – чорні кросівки EA7 EMPORIO ARMANI з верхом з сітчастої тканини, що дихає, які доповнені шкіряними і замшевими вставками. А рельєфна підошва робить кросівки ще більш трендовими, тому точно варто задуматися над їх придбанням. Не менш привабливими є подібні моделі бежевих, рожевих та інших пастельних кольорів.

Замшеві кросівки: м’яка елегантність та довговічність

Ще один актуальний тренд – замшеві моделі. Замша, як матеріал, має м’яку текстуру і приємною на дотик. Окремої уваги заслуговують експлуатаційні характеристики замшевих кросівок – це зносостійкість і довговічність. Замшеві кросівки ідеально поєднуються з різними видами одягу, додають образу елегантності та стилю.

Замшеві кросівки можуть бути різного кольору та дизайну – традиційні чорні та сірі, але особливо популярні цієї осені будуть яскраві та насичені відтінки. Кросівки BARRACUDA  ідеально підійдуть для тих, хто хоче виглядати модно та стильно, але не бажає жертвувати комфортом та якістю.

Фірмові кросівки з сучасними принтами

Останнім часом дизайнери почали наділяти чоловічі кросівки сміливими деталями: написи у стилі графіті, анімалістичні принти, кольорові орнаменти та яскраві акценти. Подібне взуття вибирають справжні модники та новатори. Не кожен зможе рішитись на таке сміливе рішення, але стилісти наполегливо радять консерваторам купувати подібне взуття для відпочинку та неформальних зустрічей.

Принтованість може бути не обов’язково по всьому взутті, дуже стильно та трендово виглядають кросівки PREMIATA з принтованою підошвою. При цьому, така підошва є дуже зручною та дозволяє насолоджуватися багатогодинними прогулянками.