Кінезіологія – професія майбутнього.
Кінезіологія – професія майбутнього
12 Листопада 2019
Міжнародний інструктор з прикладноі фізіологіі

Нам потрібні фахівці, які допомагають зберігати м’язову і уявну молодість, бути корисними суспільству і вести активний і здоровий спосіб життя.

Передчасне старіння, психоемоційне вигорання скорочують людині життя.

Один з напрямків кінезіології – це психологічна і фізична реабілітація людей.  Ця професія вже представлена ​​в деяких кращих університетах світу.  Я впевнена, що за нею майбутнє, так як планеті Земля потрібна людина з новими якостями, з високими вібраціями.

Підтвердження цьому є квантовий перехід, вимоги Вищих Сил до трансформації Людини. Значення протона зменшилася на 4% – це підтверджено вченими.  Змінилося все – його швидкість, обертання, напрям, діаметр.  Змінилися органічні сполуки, так як вони складаються з водню.  Змінилася щільність Матерії.  Ми перейшли в інше Простір, де більше світла.

Відбувся Квантовий Перехід, частка з одного рівня енергії перейшла на інший рівень енергії, при цьому повела себе як Нейтронназірка – була велика, а стала маленькою.  У центрі нашої Галактики пропала Чорна діра, через яку ми робили перехід в новий вимір.

Змінився Час, змінилася енергія, змінилося наше сприйняття і ми стаємо тими багатовимірними істотами, які були спочатку задумані усіма Вищими Силами.

Сьогодні людині важко самій змінити свої енергії, свій внутрішній стан, позбавитися від деструктивних енергетичних програм і вірусів, накопичених нею самою, або минулими поколіннями. Рівновага, баланс людини залежить від її психоемоційного стану, здоров‘я на структурному рівні і біохімічних процесів, які відбуваються в організмі. Такий баланс залежить від рівня застресованості людини.

Кінезіологія – наука, яка визначає стрес в організмі і вчить протистояти стрес-факторам. Це метод природного відновлення роботи організму, в основі якого лежить цілісний підхід до людини.  Такий підхід дозволяє розглядати різного роду порушення в роботі організму, симптоми і нездужання з позиції психологічного стану. Кінезіологія не має нічого спільного з медициною. Кінезіологія не лікує, вона дає ресурс на відновлення.

Принцип роботи кінезіології – знайти стрес в організмі людини, розсіяти його і дати ресурс, завдяки чому відновлюється баланс всіх структур людини.

Більше дізнатися про кінезіологію ви зможете на майстер-класі.

Попередня реєстрація за посиланням

Світлана Білик, міжнародний інструктор з прикладноі фізіологіі

Тел. 067 862-08-18