Комфорт доступний для всіх в кріслах для офісу
08 Жовтня 2022

Саме так можна описати салон ТМ Барскі. Спеціалісти компанії створюють колекції офісних меблів, які відповідають найсуворішим стандартам ергономіки. Ну а візитівкою бренду стало крісло для офісу, модельний ряд якого вражає навіть найвибагливішого покупця.

крісла для офісу

Достатньо відвідати каталог, щоб зрозуміти – вибір нереально великий і тут головне не розгубитися. Добре що моделі розділені по групах, причому як в залежності від функціоналу і призначення, так і в залежності від ціни. Ціна залежить від багатьох факторів. Але як показує практика цінова політика виробника демократична, якість безкомпромісно висока. Тому продукція популярна і все частіше можна побачити крісла Барскі в офісах як невеликих фірм так і великих компаній. Це не дивно бо комфорт люблять усі.

Коли комфорт ще й красивий

Існує стереотип, що красива річ не може бути зручною і навпаки. Але спеціалісти ТМ Барскі вирішили посперечатися з цим «правилом». Колекції офісних крісел вражають різноманітністю дизайнів і стильністю. Фабрика пропонує серії як в класичному виконанні так і з футуристичними дизайнами. Відрізняється також кольорова палітра та текстури. Все це для того, щоб у покупця була можливість підібрати офісне крісло і під конкретний інтер’єр і під конкретні задачі.

Для виготовлення своїх виробів мануфактура використовує тільки якісні матеріали та комплектуючі. Також при виготовленні використовуються сучасні технології та інноваційні рішення, які дозволяють підвищувати рівень комфорту людини яка тривалий час знаходиться в сидячому положенні. Саме продумана конструкція кожного крісла дозволяє уникнути відчуттю втоми, ефекту оніміння спини чи шиї.

Під час сидіння навантаження розподіляється рівномірно і ні ваша спина, ні хребет не страждають. Отже, крісла офісні від Барскі це не тільки красиво це ще і здорово. Тобто персонал, робочі місця якого облаштовані такими модулями, буде працювати більш ефективно і з відчуттям комфорту.

Для підвищення ергономічності спеціалісти Барскі використовую різні комплектуючі які дозволяють:

  • піднімати чи опускати сідушку;
  • регулювати кут нахилу спинки;
  • знімати чи навпаки встановлювати підголівник або підлокітники.

Преміальні моделі взагалі укомплектовані такими опціями як підсвітка, обдув, масажер.

офісні крісла

Такий асортимент дозволяє задовольнити вимоги будь-якого споживача. І відвідавши каталог ТМ Barsky вийде придбати як крісло офісне для керівника, так і для лінійного менеджера, як для облаштування приймальні, так і для створення класного інтер’єру в конференцзалі. Не дивно що все більше компаній як маленьких, так і великих віддають перевагу продукції саме цього виробника.