Місце має значення: як вибрати м’які меблі
09 Листопада 2022

Кожне приміщення має своє особливе значення. Саме тому кімнати облаштовують з урахуванням даного критерію. Існують певні правила при облаштуванні приміщення, завдяки їм створити комфортні умови набагато простіше.

В оформленні кімнати будь-якого значення, на думку стилістів МебельОк, важливу роль відіграють м’які меблі. В інтернет-магазині представлені різні моделі універсального чи вузького напрямку.

М’які меблі в інтер’єрі дома, офісу та у місцях загального використання відіграють важливу роль. Суть значення полягає не тільки у створенні естетики, але й комфорту та зручності. Експерти радять вибирати модель та дизайн виробів в залежності від значення та місця розташування:

  • Вітальня та зал. Місце, де збираються всі члени сім’ї та приймаються гості повинне бути максимально гарним та комфортним. У великому приміщенні можна встановлювати будь-який куточок, стиль якого відповідає інтер’єру. Прекрасним варіантом вважаються модульні конструкції. Універсальним варіантом для невеликої вітальні є кутові дивани. При необхідності м’які меблі у вітальні можна вибрати з механізмом трансформації. Розкішно виглядають моделі з дерев’яними підлокітниками, які можна використовувати як полички. В оббивці доцільно віддати перевагу зносостійкому матеріалу – флок, мікрофібра, шкіра.
  • Спальня. Якщо диван чи крісло розглядається як варіант для організації постійного місця для сну то в першу чергу увагу рекомендується звернути на механізм трансформації та тип наповнювача. Найкращий варіант – меблі з пружинними блоками, які мають ортопедичний ефект.
  • Дитяча кімната. Як показує практика саме диван найчастіше установлюють в спальні дошкільняти та школяра. Головне правило – виріб повинен бути обраний відповідно до вікових вимог. При виборі рекомендується звертати увагу на якість та надійність конструкції, тип оббивки. Примітно, що смаки дитини міняються дуже швидко, а тому стилісти радять купувати диван нейтрального забарвлення та урізноманітнювати його декоративними покривалами та подушками.
  • Офісне приміщення – єдина зона, де зовсім необов’язково встановлювати м’які меблі з механізмом трансформації. Зазвичай для кабінетів обирають прямий диван із натуральної чи штучної шкіри та декілька крісел відповідного стилю.

При виборі м’яких меблів не варто боятися ставити питання менеджеру інтернет-магазину. Професіонал надасть всю інформацію та допоможе зробити максимальний вибір. На думку стилістів mebelok, чим обгрунтованіша відповідь та детальніша отримана інформація, тим легше купити м’які меблі «своєї мрії».