Нова послуга грошових переказів від ZEN.COM у партнерстві з ПриватБанком
15 Лютого 2024

З 13 лютого 2024 року фінтех-компанія ZEN.COM розширює продуктову лінійку: відтепер грошові перекази в Україну можливі і в польських злотих.

Ця довгоочікувана можливість стала реальністю завдяки співпраці ZEN.COM та ПриватБанку. Так користувачі зможуть здійснювати відправлення коштів у мобільному застосунку ZEN.COM через сервіс PrivatMoney на рахунок або картку одержувача в Україні, сплативши лише 1% комісії.

Ця послуга — відгук на потреби сучасних користувачів, які проводять транскордонні фінансові транзакції. Впровадження системи переказів у польських злотих — просте, результативне та надійне рішення для миттєвого надсилання коштів в Україну.

Відправники й одержувачі оцінять наступні переваги:

  1. Економія коштів завдяки мінімальній комісії: 1%.
  2. Швидкість і простота. Кошти негайно зараховуються на картку чи рахунок отримувача, а для відправлення грошей потрібно лише вказати ПІБ одержувача, його номер картки чи IBAN. Клієнти ПриватБанку можуть отримати переказ як у польських злотих, так і в гривні.
  3. Доступність. Нова послуга полегшує фінансову підтримку близьких в Україні. Це підкреслює прагнення ZEN.COM зробити інноваційні фінансові операції доступними широкому колу користувачів.

Комерційний директор ZEN.COM Міхал Богуславський висловлює думку, що партнерство з ПриватБанком та запуск переказів у польських злотих є важливими віхами на шляху розробки інноваційних фінансових рішень, орієнтованих на кінцевого користувача. Ця нова послуга стала особливим приводом для гордості ZEN.COM, адже вона яскраво демонструє безпечний, швидкий та економічно вигідний спосіб фінансової підтримки рідних і близьких в Україні.

В основі лежить ініціатива ZEN.COM щодо миттєвих переказів на картки Visa. Це черговий раз підкреслює прагнення компанії до технологічного прогресу з метою розширення спектра продуктів на базі стратегічної співпраці.

Головна мета ZEN.COM — вирішення поточних завдань своїх клієнтів. З цією метою компанія змінює концепцію міжнародних грошових переказів, прагнучи зробити їх більш інноваційними та зручними. Для цього компанія уважно вивчає відгуки користувачів, адаптуючи сервіс під їхні потреби та пропонуючи транзакції з безперебійною роботою та гарантованою безпекою.

Як зазначає керівник з розвитку бізнесу в Україні компанії ZEN.COM Ольга Акопян, мета фінтех-проєкту — створити концепцію послуг, ґрунтуючись на досвіді користувачів. Це дозволить зробити сервіс водночас простим у використанні та ефективним.

Орієнтація на потреби клієнтів та прихильність розвитку на основі інтересів користувачів — ось ключові відмінності ZEN.COM, які вигідно виділять компанію на тлі інших гравців фінансового сектору.