вайбер
Нові горизонти комунікації з клієнтами: чому варто замовити послугу Viber-розсилки
04 Серпня 2021

Розсилка через Viber – зручний і вигідний спосіб реклами і зв’язку з клієнтами. Щомісяця за допомогою цього месенджера, встановленого за статистикою у 96% користувачів смартфонів, відправляється понад 100 мільйонів повідомлень рекламно-інформаційного характеру. Але безпосередньо в самому додатку замовити послугу прямо не вийде, тому що Viber працює тільки через сертифікованих партнерів.

Компанія «Датагруп» пропонує послугу, доступну в трьох форматах: SMS-оповіщення, тільки Viber-розсилка, комплексний варіант SMS + Viber. Детальніше про те, як можна оформити і що являє собою розсилка Viber www.datagroup.ua, можна дізнатися на офіційному сайті провайдера.

телефон вайбер

Переваги Viber-розсилки для бізнесу

Рекламно-інформаційна комунікація через Viber показує високу результативність незалежно від величини і спеціалізації бізнесу. Це однаково зручний робочий інструмент для разових акцій і довгострокової кампанії, приватних підприємців та великого бізнесу.

Масове інформування клієнтів про майбутні події і зміни, нові надходження, акції та інші заходи вигідне для компаній:

  • бажаючих донести інформацію до якомога більшого кола клієнтів;
  • швидко і цілеспрямовано повідомити потенційних покупців про запланований розпродаж товарів, що залишилися;
  • зручно привернути увагу до стартапу, розкрутити нову послугу;
  • це ефективний спосіб повідомити про відкриття філії, зміни в контактних даних, часу роботи, розповісти про інші новини;
  • запускають конкурси, проводять рекламні акції з розіграшами бонусів і призів.

Подача інформації дозволяє оформити розсилку максимально повно і цікаво. Замовник може донести інформацію до потенційних клієнтів, використовуючи чіпляючий заголовок, тисячу знаків тексту, спеціальні символи емодзі, зображення, посилання і кнопку СТА.

Особливість розсилок через Viber – персоналізація контенту. Абонент, до якого звертаються на ім’я, відчуває довіру до відправника, а привітання від компанії з днем народження, річницею реєстрації, сотою покупкою або іншою визначною подією – змусить відчути себе особливим.

Робота з цільовою аудиторією

Розсилки через месенджер простіші, ніж теплі дзвінки. Це цілеспрямований адресний вплив, один з кращих способів добитися уваги цільової аудиторії за символічне фінансування.

Згідно чинного законодавства компанія може здійснювати адресну рекламу тільки за згодою клієнта. Тому законними одержувачами рекламної розсилки будуть:

  • клієнти, що підключили дисконтну карту;
  • користувачі, які зареєструвалися на офіційному сайті компанії, залишили персональні відомості та дали згоду на отримання інформації про новини та акції;
  • люди, які надали свої дані для участі в конкурсах і розіграшах.

Погодившись отримувати новини та рекламну інформацію, людина потрапляє в базу потенційних «теплих» клієнтів. Але кожен з одержувачів розсилки має право в будь-який момент відмовитися від отримання повідомлень. Корисна клієнту, ненав’язлива і цікава розсилка – запорука того, що таких випадків буде якомога менше.

Для просування бізнесу Вайбер пропонує:

  • чат-боти – автоматичні асистенти для листування з клієнтами. Чат-боти можна використовувати не тільки для спілкування, але і як вітрину, сервіси замовлення і оплати товарів і послуг;
  • рекламу, релевантну діяльності компанії;
  • альфа-ім’я – назва, видима одержувачем розсилки, навіть якщо номера компанії немає в списку контактів;
  • функцію нагадування про заплановані справи і зустрічі;
  • можливість організовувати спільноти для інформування про події компанії і новини. Спільнота може бути чисто інформаційним або з правом коментування. Опція зручна для відстеження та аналізу реакцій учасників на пости;
  • великий вибір стікерів. Брендові міні-зображення не тільки пожвавлюють спілкування між учасниками Viber, а й служать для популяризації компанії та її впізнаваності.

Компанія «Датагруп» протягом двадцяти років розробляє сервіси для приватних клієнтів та бізнесу. У портфелі українського оператора безліч послуг за доступною вартістю, в тому числі сучасні маркетингові інструменти.