Огляд популярних моделей та переваги холодильників Атлант
17 Травня 2022

Холодильники Атлант відомі на ринку вже понад 55 років. Серед особливостей виробника — пристосованість до енергетичної системи країн колишнього пострадянського простору та невисока ціна. У холодильників Атлант є свої переваги та недоліки.

Особливості та переваги поширених моделей холодильників Атлант

Сучасний холодильник Атлант – непоганий варіант для тих, хто шукає відносно дешевий пристрій, але виготовлений за останнім словом техніки. В асортименті компанії є багато пристроїв, що працюють за принципом No Frost. Це система, в результаті якої власник пристрою не може спостерігати за процесом розморожування. Таким чином, система самостійно здійснює розморожування, без залучення власника техніки. Холодильники Атлант, що працюють за системою No Frost, мають лише один випарник, який знаходиться між холодильною та морозильною камерами. Внаслідок цього температура, яка підтримується в холодильнику, практично однакова. Таким пристроям, через не зовсім сучасний дизайн, важко конкурувати з відомими європейськими виробниками. Проте вони ідеально підходять для людей, що віддають перевагу товарам доступного цінового сегмента.

У лінійці Атлант можна знайти прилад із комірками для зберігання овочів та зелені. Основна особливість цих комірок у тому, що температура в них не опускається нижче нуля та ніколи не піднімається вище +1. Завдяки цьому на поверхні овочів, фруктів та зелені не розвиваються хвороботворні організми. Низька температура дозволяє зберегти всі корисні властивості продукції.

Параметри вибору холодильника для родини

Деякі холодильники обладнані одразу двома камерами, які працюють на окремих компресорах. Таким чином, їхня робота не пов’язана між собою. Завдяки цьому вдається підтримувати різні температури у верхній та нижній частині камер. В якості охолоджуючого агенту в системі використовують фреон. Це безпечний холодоагент, який забезпечує стабільну роботу холодильника.

Переваги холодильників Атлант:

  • Тривалий термін служби
  • Висока надійність
  • Ергономічність та залучення всього простору
  • Велика місткість
  • Можливість зберігання великої кількості продуктів
  • Безшумна робота
  • Економія електроенергії

Обираючи холодильник Атлант, необхідно орієнтуватися не лише на кількість камер, але й число компресорів. Якщо ви шанувальник правильного харчування, а у вашому холодильнику завжди є свіжі фрукти, овочі, зверніть увагу на пристрої з системою Fresh Zone. Орієнтуйтесь на корисний об’єм техніки, щоб простору вистачило для великої родини. Дачникам варто обирати пристрої з великими морозильними камерами для заморозки зелені та ягід.