купівля авто в США
Особливості придбання авто з пробігом у США
04 Грудня 2021

Автомобілі з Америки зараз дуже популярні, і цьому є два пояснення: низька ціна, широкий асортимент. Дійсно, за такі гроші придбати якісний автомобіль з повною комплектацією в Україні неможливо. Крім того, вітчизняні продавці та дилери скручують пробіг, видаючи старе авто за машину гарної якості. 

купити авто в США

Переваги автомобілів з Америки

Купуючи авто з США, клієнт отримує величезну кількість переваг:

  • Широкий вибір автомобілів
  • Низька ціна машин з пробігом. Їх вартість рази менше, ніж у Європі
  • Унікальна комплектація, яка відрізняє практично всі автомобілі з Америки. Вони оснащені гідропідсилювачем керма, в салоні є кондиціонер, сигналізація та литі диски
  • Чудовий стан автомобіля і можливість отримання повної інформації про ремонт і техобслуговування транспортного засобу, чого неможливо домогтися, купуючи машину з рук в Україні

Переваги придбання авто з пробігом після лізингу на аукціонах

Варто відзначити придбання машини після лізингу. Основна особливість тому, що цю машину експлуатували без оформлення права власності. Тобто власник регулярно катався на машині, але за техобслуговування та її справність відповідала лізингова компанія. Відповідно стан таких машин набагато кращий, у порівнянні з придбаними у звичайного власника з рук.

Зараз в Америці є кілька аукціонів, які відрізняються своїми умовами.

Популярні аукціони автомобілів в США:

  • Copart  
  • Manheim  
  • Insurance 

Основна особливість машин, придбаних на аукціоні copart в тому, що більшість з них купується у великих страхових компаній і лізингових агентств. Відповідно автомобілі, придбані на цьому аукціоні, відрізняються хорошими технічними характеристиками, а також повною комплектацією. Тут можна придбати машину класу люкс.

Ще одна перевага аукціону copart в тому, що машини продаються не в одному місті, а по всій території Америки. Відповідно можна придбати транспортний засіб, який знаходиться максимально близько до клієнта, заощадивши на доставці та перегоні машини.

Однією з найстаріших та перевірених компаній вважається manheim, яка працює на американському ринку понад 70 років. Зараз через цей аукціон можна придбати не лише автомобілі з Америки, а й з Європи. На відміну від попередніх компаній, manheim співпрацює виключно з дилерами. Саме тому за всю історію існування аукціону не було зареєстровано фактів порушень, які пов’язані з поганою якістю машини. На аукціоні реалізуються лише авто без пошкоджень. Відповідно і вартість таких машин набагато вища, ніж на попередньому аукціоні. Але власник заощадить на ремонті, бо авто майже нове.