Ознаки якісного верхнього одягу для хлопчиків
23 Серпня 2022

Маленькі бешкетники не уявляють свого життя без активного проведення часу та фізичних навантажень. Тому одяг повинен бути не лише красивим, але й дуже зручним, не сковувати рухів.

Вимоги до дитячого верхнього одягу

Складніше всього обрати куртки для хлопчиків шкільного віку, а також для малюків. Діти, які відвідують дитячий садочок, досить активні, та не стоять на одному місці. Саме тому, обираючи демісезонну куртку, варто враховувати активний спосіб життя малюків. Дуже часто після прогулянок, одяг залишається досить брудним. Це відбувається після прогулянки восени, коли спостерігається дощова погода.

Параметри вибору куртки для малюків:

  • Основна умова, якій повинна відповідати дитяча куртка – це чудово відпиратися. Зазвичай для хлопців обирають варіанти з темної тканини.
  • Це одяг чорного, синього або коричневого кольорів. Найбільше куртка забруднюється в зоні манжетів, тому краще, якщо вони будуть виготовлені з еластичного трикотажу, та щільно обхоплюватимуть зап’ястя дитини. Це потрібно, щоб запобігти потраплянню бруду під куртку.
  • Не варто купувати одяг на виріст. Необхідно, щоб довжина куртки була достатньою, а рукава відкочувалися. Це дозволить не купувати новий одяг протягом одного року. Він буде слугувати два сезони.

Як обрати зимову куртку для хлопчиків?

Якщо куртка обирається для холодної погоди, то найкраще купувати моделі, які наповнені гусячим пухом. Але через необхідність регулярного прання дитячого одягу, віддають перевагу куртками, що наповнені штучним утеплювачем. На відміну від стандартного гусячого пуху, який після прання дуже сильно збивається, штучні утеплювачі рівномірно розподіляються та дуже швидко висихають усередині куртки. Тому краще віддавати перевагу саме штучним наповнювачам. Для дітей найкращий варіант – це одяг з підкладкою, яка відстібається. Таким чином, можна одягати куртку у холодну погоду, та коли потеплішає.

Зараз у моді подовжені моделі, що дозволяють закрити поперек, а також зберегти дитину від переохолодження. В області каптура та попереку можуть міститися спеціальні куліски, завдяки яким можна стягнути одяг, щоб вітер не потрапляв всередину. Діти дуже полюбляють різний непотріб та маленькі іграшки. Саме тому варто купувати моделі з великою кількістю кишень. Це дозволить зберігати “скарби” малюка. Найкращий варіант для дитини – це вироби з мембранної тканини, яка пропускає вологу, не дозволяючи дитині пітніти.

Варто купувати дитячий верхній одяг відомих виробників, які використовують для пошиття моделей натуральні тканини, що дозволяють тілу дихати, не викликають алергічних реакцій. Зазвичай такий одяг досить стійкий до механічних пошкоджень.