Планшети Samsung з SIM-карткою: топові моделі у 2024 році
12 Лютого 2024

Планшети відрізняються між собою за багатьма показниками: розмір екрана, виробник, вартість, процесори, матриця, призначення тощо. Ще одна важлива характеристика, на котру звертають увагу покупці обираючи планшет – підтримувані стандарти зв’язку. 

Для більшості планшет в Цитрус – це мультимедійний центр розваг. А дивитися відео онлайн чи спілкуватися з друзями можна лише за умови підключення до мережі інтернет. Під’єднуватися до інтернету можна через Wi-Fi. А якщо планшет підтримує 4/5G, достатньо встановити SIM-картку та отримувати доступ до мобільного інтернету. Саме з цієї причини планшети LTE набувають такої популярності.

Планшети Samsung LTE: що купити у 2024 році

Планшети Самсунг будь-яких серій випускаються у двох варіантах: з підтримкою лише Wi-Fi, або Wi-Fi + SIM. Зазначимо, що в каталозі виробника є пристрої з віртуальною карткою eSIM. Серед найбільш популярних лінійок 2023/24 варто звернути увагу на наступні:

  • Samsung Galaxy Tab A7 Lite (LTE)

Наразі найдоступніший за ціною планшет Самсунг із СІМ. Він має 8,7-дюймовий екран, розмір оперативної пам’яті складає 3 Гб, внутрішнє сховище розраховане на 32 Гб, роботою пристрою керує процесор початкового рівня MediaTek Helio P22T. Компактний планшет, котрий можна використовувати замість смартфона та для під’єднання до мобільного інтернету. Якщо готові доплатити, за 5999 гривень доступна версія 4/64 Гб.

  • Samsung Galaxy Tab A8 LTE

Також відносно недорогий планшет Самсунг з СІМ-карткою. Його важливою перевагою у порівнянні з попередньою моделлю є екран 10,5 дюймів. В загальному, характеристики також кращі: більш потужний процесор Unisoc T618, батарея 7040 мАг, три або чотири Гб оперативної пам’яті, кращі камери для спілкування чи онлайн-уроків.

  • Samsung Galaxy Tab A9 та A9+

Нова бюджетна лінійка планшетів Самсунг 2023 року. Модель А9 має 8,7-дюймовий екран. Тоді як Samsung Tab A9 Plus має змогу похизуватися незрівнянним TFT дисплеєм 11 дюймів. Характеристики вражають як для цінової категорії до десяти тисяч гривень. Пристрої підтримують стандарт 5G. Завдяки процесорові Qualcomm Snapdragon 695 та графічній карті Adreno 618 можуть використовуватися навіть для ігор. Є підтримка швидкої зарядки. А за безпеку відповідає сканер обличчя FaceID.

Топові планшети Самсунг 2024 року

Як відомо, планшети даного виробника належать до двох лінійок:

  1. Tab A – пристрої початкового або базового рівня;
  2. Tab S – професійні планшети з кращими характеристиками для більш вимогливих застосунків.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite – один з найдешевших планшетів Самсунг професійного рівня. Його фішка – стилус S Pen, за допомогою якого можна писати нотатки чи малювати прямо на екрані. Гаджет має досить великий екран 10,4 дюйма.

Samsung Galaxy Tab S9 FE – народний флагман з 10,9-дюймовим екраном, що підтримує частоту оновлення 90 Гц. За швидку роботу відповідає процесор Samsung Exynos 1380 в парі з графічним прискорювачем Mali-G68 MP5. Обсяг оперативної пам’яті 6 Гб – це можливість працювати з додатками в режимі багатозадачності. А у вільний від роботи час можна сміливо запускати улюблені ігри.

Якщо ж шукаєте найпотужніші планшети Самсунг, пропонуємо флагманську лінійку 2023 року Samsung Galaxy S9, що складається з трьох пристроїв:

  • базова модель з 11-дюймовим екраном;
  • “плюсова” версія з дисплеєм 12,4”;
  • Samsung Tab S9 Ultra – безумовний флагман з 14.6” екраном.

Як бачимо, Самсунг пропонує великий вибір планшетів з підтримкою LTE в ціновому діапазоні від п’яти до 60 тисяч гривень.