вечірка свято
Рейтинг універсальних подарунків на день народження від bodo
27 Жовтня 2023

Кожен з нас хоча б раз у житті не міг підібрати гідний подарунок для своїх близьких і друзів, тож ми вирішили допомогти вам у цьому непростому питанні. Ми радимо вам звернути увагу на подарунки на день народження bodo, адже саме сертифікати на враження від цієї компанії сподобаються усім вашим знайомим. Ну, а для того, щоб вам було легше робити свій вибір, ми й склали рейтинг кращих універсальних сертифікатів від бодо, серед яких ви точно знайдете саме свій ідеальний знак уваги.

Квест-кімната

Чудова ідея для подарунка, адже завжди можна обрати квест залежно від уподобань вашого друга. Тим більше, що на цей квест він може взяти з собою кілька друзів, що робить таке проведення часу ще цікавішим. Учасники будуть розгадувати різні загадки та головоломки в рамках певного сюжету, шукати ключі та підказки і перевіряти свою інтуїцію та інтелект. Повірте, така розвага точно буде всім до вподоби!

Шоколадний майстер-клас

Багато людей любить солодке, так що дуже великій кількості ваших знайомих буде цікаво відвідати такий майстер-клас. На всіх етапах вашому приятелю буде допомагати майстер, який і навчить створювати цукерки та правильно підбирати начинку до свого смаку. В результаті він отримає декілька власно вироблених цукерок, які безумовно будуть дуже смачними!

Гавайський масаж

Якщо ви хочете, щоб ваш друг чи подруга нарешті гарно відпочили, то вам точно треба звернути увагу на цей сертифікат. На них чекає сеанс масажу всього тіла, під час якого будуть використані теплі олії виноградних кісточок та лунатиме розслаблююча гавайська музика. Навіть не сумнівайтеся, подібне проведення часу просто не може не сподобатись вашим близьким.

Вечеря в італійському ресторані

Італійська кухня доволі популярна в усьому світі, в тому числі і в Україні. Саме тому, подібний сертифікат точно сподобається багатьом поціновувачам цієї культури та кухні, адже вони побувають у тематичному ресторані зі своїми традиціями. На суму свого сертифіката вони замовлять усе, що сподобається їм у меню і насолодяться смачною вечерею у дійсно приємній атмосфері.

Заміський вікенд для двох

Дуже непоганий подарунок для сімейної пари, для друзів, вашої другої половинки або для колег. Володарі цього сертифікату відправляться в заміський готельний комплекс, де проведуть вихідні в затишному номері на двох. Вони зможуть скористатися усіма послугами ресторану, такими як ресторан, спортивні зони та спа комплекси. Такий відпочинок точно їм сподобається і вони будуть дуже вдячні вам за подібний знак уваги.

Ми назвали лише кілька ідей, тож якщо ви не змогли обрати подарунок серед цих варіантів, то у магазині вражень bodo ви точно віднайдете свій ідеальний презент!