Сережки з діамантами: неперевершена розкіш та краса
27 Серпня 2021

Сережки з діамантами дуже розкішно виглядають, завершують лаконічний та яскравий образ. Вони підходять дівчатам та жінкам будь-якого віку. Моделі у продажу представлено різні – обирайте ті, які відповідають стилю життя, віку, зовнішності. Головне робити покупки у перевірених місцях – це дасть вам гарантію справжності діаманту.

прикраси з діамантами

Ланцюжки для жінок та чоловіків, браслети, класичні та дизайнерські сережки з діамантами представлено у широкому асортименті. Магазин співпрацює з покупцями з усієї України. Ваше замовлення буде доставлено за потрібною адресою у стислий термін. Інтернет-магазин Gold.ua гарантує високу якість, відповідність прикрас суворим стандартам. Замовити потрібну позицію можна у пару кліків.

Від чого залежить ціна?

На вартість сережок з діамантами впливають різні фактори. Основні:

  • розмір дорогоцінного каменю;
  • обробка вставки;
  • колір діаманту;
  • форма сережки.

Естетичність залежить у тому числі від кольору золота. Білий метал найкраще підкреслює розкішну гру світла у гранях мінералу. Вартість білого золота середня, платина коштує помітно дорожче.

Якими бувають вставки

Цінність сережок з діамантами залежить від каменю. Мінерал може мати різні карати – або вагу. 1 карат дорівнює 0.2 грама. Також треба дивитись на чистоту породи. Вона визначає кількість помутнінь у камені. Тільки чистий мінерал дуже красиво буде грати на сонці.

Наступний параметр – особливості огранки. Камінь може мати форму квадрату, ромба, груші або кола. Є фантазійні варіанти – сердечки, квіточки тощо.

Як обрати модель

Враховуйте свій тип зовнішності. Основні рекомендації:

  • Якщо у вас довге чи кучеряве волосся, варто віддавати перевагу дизайнерським виробам. Це можуть бути довгі сережки, моделі з підвісами, кільця. Вставку краще розташовувати у кінці спадного елементу.
  • Любите яскраві варіанти? Тоді вам сподобаються масивні розкішні моделі з дрібними інкрустаціями. Маленькі камінці порівняно небагато коштують та надають прикрасам привабливість.
  • Тим, хто цінує комфорт, краще зупинитись на пусетах. Такі сережки не плутаються у волоссі, гарно виглядають у будь-якій ситуації. Вони доречні на роботі, прогулянці, під час занять спортом. Обмежень за типом зовнішності, віком немає.

Дуже ефектно виглядають ексклюзивні прикраси. У них діаманти утворюють ансамбль з іншими мінералами. Такі сережки мають чималі розміри, оригінальний дизайн. Вартість ексклюзивних комплектів чимала.

Інші корисні поради

Сережки з діамантами потребують ретельного догляду. Добре, якщо ви зможете регулярно приносити їх до ювеліра для перевірки кріплень. Також на діаманті можуть утворюватись подряпини – майстер швидко усуне їх.

Замочки сережок бувають різними. У «цвяшках» зазвичай роблять гвинтові кріплення. Втратити подібну сережку майже неможливо. Англійська застібка більш зручна, проте не така надійна. За справністю французького замка постійно треба буде слідкувати.