Смартфони з підтримкою бездротової зарядки – зібрали найкращі варіанти
29 Грудня 2022

Бездротова зарядка стала поширеною функцією флагманських телефонів. Її наявність полегшує життя, позбавляє необхідності використовувати кабелі або турбуватися про пошкодження зарядних портів. Бездротова зарядка поступово стає нормою і для більш доступних телефонів, що істотно розширює вибір. Розповідаємо про найкращі моделі.

Google Pixel 6 Pro

Якщо потрібен доступний флагманський смартфон, Google Pixel 6 Pro — ідеальний варіант. Гаджет підтримує бездротову зарядку потужністю 23 Вт, що є чудовим способом звести до мінімуму використання кабелів.

 

Однією з виняткових особливостей пристрою є його основна 50-мегапіксельна камера з апертурою f/1,85. На додаток до сенсора Google передбачила низку допоміжних функцій:

  • Magic Erase — дає змогу видаляти небажані частини фотографій (просто виділяє їх);
  • Face Unblur — зменшує змазування фокуса на фотографії;
  • Real Tone – передає природний відтінок шкіри на знімку.

Pixel 6 Pro оснащений додатковим програмним забезпеченням, таким як живий переклад і розпізнавання мови, які чудово працюють завдяки фірмовому чипу Google Tensor.

В інтернет-магазині Eldorado.ua можна купити смартфон із підтримкою бездротової зарядки та іншими важливими функціями. Завдяки системі фільтрів можна підібрати необхідні характеристики, впорядкувати моделі за брендом та кольорами. Розділ з відгуками дасть змогу познайомитися з можливостями гаджета.

OnePlus 9 Pro

Як і Pixel, OnePlus 9 Pro може запропонувати відмінні характеристики за розумною ціною. Це пристрій із підтримкою швидкої бездротової зарядки — потужність становить 50 Вт. При підключенні пристрою до джерела живлення йому достатньо 30–40 хвилин, щоб повністю відновити заряд.

Це не тільки суперпотужний смартфон з 12 ГБ оперативної пам’яті та дисплеєм із частотою 120 Гц, а й гаджет, який має елегантний сучасний дизайн. Завдяки системі чотирьох камер, розробленій спільно з Hasselblad, можете бути впевнені, що ваші знімки матимуть приголомшливий вигляд.

LG Velvet

Якщо ви шукаєте більш доступний варіант смартфона на Android з бездротовою зарядкою, варто розглянути LG Velvet. Хоча він доступніший за ціною, ніж багато інших Android-смартфонів, він не виглядає дешево. Задня панель, що переливається, і вигнуте скло роблять LG Velvet одним із найстильніших варіантів.

Відзначимо характеристики пристрою:

  1. SoC — Qualcomm Snapdragon 765G;
  2. дисплей — 6,8 дюйма, 2460×1080;
  3. оперативна пам’ять – 6 ГБ;
  4. накопичувач — 64 ГБ;
  5. акумулятор — 4300 мАг;
  6. основна камера — 48 Мп стандартна + 8 Мп ультраширококутна + 5 Мп глибинна.

LG довелося йти на компроміси, щоб зберегти ціну в більш доступному діапазоні. Наприклад, використовувати дисплей з частотою оновлення 60 Гц і менш продуктивну конфігурацію камер. Якщо ці речі вас не турбують, LG Velvet — це пристрій, який обов’язково варто придбати