Справжня італійська піца від ресторану Monopizza в Луцьку
12 Листопада 2021

Італійська піца – справжній делікатес для поціновувачів смачної кухні. Якісні страви на тонкому тісті пропонують у спеціалізованих ресторанах. Замовити піцу у Луцьку за справжньою італійською технологією пропонує Monopizza. 

піца в Луцьку

Відмінності справжньої італійської піци від звичайного фастфуду

Піццейоло в Італії приділяють особливу увагу замішуванню тіста.

Основа для піци повинна бути максимально тонкою, з легкою хрустинкою та повітряними бортиками. Тісто замішують на воді з цільнозернового борошна вищого ґатунку з додаванням закваски або дріжджів, оливкової олії та солі.

«Монопіца» повністю дотримується традицій. Борошно тут використовують крафтове, а тісто на заквасці настоюється усю ніч. Основа виходить ніжною, повітряною, і, що важливо — корисною.

Ще одна особливість справжньої італійської піци – використання певного сиру. Неаполітанські піцайоло додають в страву моцареллу. Іноді змішують її з іншими видами сиру. Monopizza не відходить від традиційної рецептури. Традиційний сир є у кожній начинці. В окремих видах піци моцареллу доповнюють пармезаном, чеддером або пікантним дор блю.

Доставка найсмачнішої піци в Луцьку

Насолодитися італійським делікатесом можна не тільки в ресторані. Замовити доставку страви додому – це дуже зручно. Достатньо зайти на офіційний сайт або в мобільний додаток закладу і вибрати піцу, що сподобалася. Замовлення буде на руках кур’єра вже через 7-15 хвилин.В асортименті ресторану представлені до 20 видів піци, а також:

  • фокачча – італійський хліб з начинкою та спеціями;
  • салати та десерти;
  • солодкі та газовані безалкогольні напої.

Monopizza доставляє будь-яку піцу з меню безкоштовно, незалежно від району міста.

При оформленні на сайті будьте уважні: вивчайте вигідні пропозиції від ресторану. Це дозволить суттєво заощадити на замовленні:

  • тут ви знайдете знижки на окремі позиції меню,
  • іменинникам ресторан дарує 20% – протягом тижня;
  • якщо ви вибрали три піци в меню, їх вам порахують за вартістю двох.

Час очікування доставки залежить від віддаленості вашої адреси:

  • до центральних районів Луцька кур’єр приїде за 30 хвилин;
  • за адресами, розташованими ближче до передмістя – до 60 хвилин.

Кур’єрська служба від Monopizza – найшвидша у місті, адже цьому сприяє високотехнологічна кухня.

Після оформлення на сайті сплатіть замовлення банківською карткою. Для зручності передбачено готівковий розрахунок. Кур’єр також може провести оплату через термінал.