Срібні сережки з фіанітами
07 Грудня 2023

Срібні вироби знову увійшли до моди. Якщо останнє десятиліття стилісти наголошували на золотих аксесуарах, то показ мод осені-зими 2023 року довели, що срібло — це метал, який варто носити в наступні місяці. Саме тому для подарунка на новий рік чи день народження у найближчому майбутньому радимо срібні сережки. Це універсальне рішення для якого нема потреби запитувати про розмір. У сьогоднішній статті ми розповімо про ключові тренди, які стосуються сережок.

Наймодніші моделі срібних сережок майбутнього сезону

Щоб вручити трендовий подарунок, необхідно розуміти, що не кожні срібні сережки будуть модним аксесуаром цього сезону. Стилісти та дизайнери іменитих модних будинків пропонують шанувальникам ювелірної моди конкретні тренди:

  1. Срібні сережки мають бути об’ємними, прикрашені абстрактними елементами та нести символічне навантаження. Щоб впровадити цей тренд у повсякденне життя, вибирайте помірно великі, але все ж таки скульптурні моделі, які підійдуть для носіння в різних ситуаціях.
  2. Стрічкові сережки — аксесуар, виконаний у мінімалістичному дизайні. Свою назву отримав завдяки ілюзії: розпустивши прикрасу, вийде гарна стрічка. Така модель відмінно підійде щодня.
  3. Ланцюжки та протяжки – спогад про минуле. Будь-які протяжки, ланцюжки, великі чи маленькі, акуратні чи зухвалі. Вибір залежить лише від призначення: вечір чи повсякденність.

Який саме тренд сподобається дівчині, якій ви плануєте зробити подарунок, складне питання. Радимо придивитися до аксесуарної групи, яку вона найчастіше носить. Наприклад, якщо в її скриньці є яскраві та дещо екстравагантні срібні сережки, то можете подарувати виріб зі скульптурним рішенням.

Як вибрати срібні сережки на подарунок?

Отже, ви знаєте про тренди на срібні сережки, що далі. На жаль, це не єдиний критерій, який вам потрібно врахувати. При виборі сережок на подарунок ювеліри радять звертати увагу на характеристики виробу:

  • застібка (англійська, французька, затискач та інші – вирішує, наскільки зручно та надійно будуть зафіксовані сережки), наприклад, якщо дівчина веде активний спосіб життя, то краще дарувати срібні сережки з англійським замком;
  • покриття (щоб аксесуар довго радував людину, вибирайте моделі з родіюванням);
  • бюджет (радимо одразу визначитися з бюджетом купівлі, що значно спростить пошук в інтернет-магазині чи офлайн-точці);
  • вечірній або повсякденний образ (краще відразу подумати, ви хочете, щоб дівчина носила прикрасу щодня або на особливий випадок – це впливатиме на об’ємність декору та інші моменти).

Срібні сережки — чудове рішення, якщо хочете зробити гідний подарунок, не розоритися і порадувати людину. Вибирайте перевірені ювелірні салони, щоб бути впевненим у якості виробу.