Стильні золоті каблучки з флористичними мотивами: як вибрати модні прикраси
24 Січня 2024

Золота каблучка — це популярна прикраса, яка завжди залишатиметься модною. Пропонується в багатому різномаїтті дизайнів. Серед трендів виділяють флористичні мотиви, що асоціюються з красою природи, легкістю, романтичним настроєм.

Завдяки великому асортименту можна купити золоте кільце, що гармонійно поєднуватиметься як і з повсякденним, так і святковим образом. Тому слід з’ясувати, як вибрати стильну прикрасу з рослинними мотивами.

VyolKIVyzCmZEPI7FP-GVB76yPvLUH31D97tJ3SJgUaDz0B8fo5agtchYg8Nm96o2GhpZH4Bs0AK1o-emzWEOYlvbxKwTENl4a9Y2chPpsj0nOVKz5ce4xwlUHZvzHdygtvroDb_PsYXTYTTJt1BUvM

Ключові особливості ювелірних виробів з елементами флористики

Такі каблучки виділяються поміж інших завдяки оригінальному дизайну. Він відмінно пасує всім дівчатам і жінкам, незалежно від віку й особистих уподобань. Серед популярних рослинних мотивів, що використовують під час створення ювелірних прикрас, виділяють:

  1. Дерева. Символізують життя, мудрість, родину. Витончені лінії дерев гарно поєднуються з розкішним сяйвом золота.
  2. Конюшина. Рослина стала символом успіху, надії, віри, любові. Поєднання витонченості та краси зробило ювелірні кільця зі вставками в вигляді конюшини надзвичайно популярними як серед молоді, так і дорослих жінок.
  3. Квіти. Асоціюються з легкістю, романтичністю, жіночністю. Навіть класичні каблучки з такими елементами перетворюються на модні оригінальні прикраси, що виділяються поміж інших.

Ювелірні вироби можуть доповнюватися геометричними й анімалістичними мотивами. Це дає змогу одержати каблучки з незвичайним дизайном, який вдало доповнить будь-який образ.

Для виготовлення каблучок використовують золото 585 проби. На дорогоцінну частку в такому сплаві припадає не менше, ніж 58,5% металу. Решта представлена лігатурою. Комбінація компонентів допомагає одержати золото бажаного відтінку, наприклад лимонного, червоного, білого. Широке різноманіття варіантів дає змогу придбати найкращу модель прикраси для себе або на подарунок близькій людині.

k3cU2EGdV6NgXbqmfFnxU35FMJJpc5OqNfk0dJRiipjuSMG0ZgX8len2CnIzsDlR3svtM7YRaIMVDiuMCLF7y5V9aTOi78bV1Pf_-LPxDoOfnPzOqmZOrI83pthQ7MF5Y56uil2RfLRsTHJyugrjjT0

Яке вибрати золоте кільце з флористичними мотивами: з каменем чи без нього

Прикраси із дорогоцінних металів, зокрема золота, пропонують зі вставками, доступними в різних варіантах. Знаходяться ці елементи на верхівці, що складається з касту, ранту, накладки. Передусім слід звернути увагу на оздоблення каблучки з рослинними мотивами. Популярними залишаються кільця як з кристалами дорогоцінного каміння, так і без них. Серед важливих особливостей обох варіантів виділяють:

  1. Без вставок у вигляді каміння. Верхівка з рослинними мотивами повністю виконана із високопробного золота. У таких прикрасах акцент робиться на філігранній роботі. Завдяки їй флористичні елементи набувають витонченості. Також можна вибрати каблучку зі стильною алмазною гранню.
  2. Із дорогоцінним камінням. Кристали гармонійно поєднуються з золотом різних відтінків. Навіть невелика вставка, що сяє, перетворить каблучку на розкішну прикрасу. Водночас вона гарно поєднується з повсякденним і святковим образом. Якщо подобається блискуче дрібне каміння, можна вибрати прикрасу з флористичними мотивами, інкрустовану кристалами Swarovski, діамантами або фіанітами. Стильним та яскравим виглядом характеризуються каблучки з кольоровим камінням. Рослинні мотиви гармонійно доповнює гранат, топаз, а також перли, що переливаються різними відтінками.

Витончене золоте кільце стане розкішним подарунком дівчині, дружині, матері, подрузі на честь будь-якої особливої дати.