Суші в Кам’янці-Подільському – огляд ресторанів і суші-барів
17 Грудня 2021

Роли – це та страва, яка зараз подобається багатьом, тому у місті працює чимало ресторанів, де можна зробити замовлення. Краще обрати декілька закладів, порівняти їх між собою та потім визначитися з тим, який точно заслуговує вашої уваги. Якщо не бажаєте витрачати багато часу, то тоді прочитайте цей огляд, оскільки саме тут написано, де можна вигідно замовити суші в Кам’янець-Подільському. Розглядаються виключно популярні місця, які точно мають гарну репутацію.

«Суші Мастер»

Це доволі відомий онлайн-ресторан. Він працює у багатьох містах України. Обираючи саме його ви можете за доволі доступними цінами замовити смачні роли, суші, вок, рамен, місо, салат та різноманітні справжні японські десерти, напої. Меню доволі широке та воно оновлюється кожного сезону, тому ви з легкістю серед запропонованого асортименту знайдете те, що вам сподобається. Можна зайти на офіційний сайт та подивитися всі пропозиції саме там. Дуже зручно те, що до кожної з позицій є окремий опис. Так ви зрозумієте, які саме інгредієнти використовуються для приготування ролів та обирайте те, що дійсно подобається за складом, а не просто зображенням.

Переваги онлайн-ресторану «Суші Мастер»:

  • сезонне оновлення меню;
  • високоякісне обслуговування;
  • доступні ціни;
  • дотримання санітарних умов.

Якщо у вас день народження і ви вирішили замовити роли саме на це свято, то тоді необхідно буде показати кур’єру або менеджеру паспорт, інший офіційний документ. Тільки так робітник онлайн-ресторану зрозуміє, що у вас дійсно свято й запропонує приємний подарунок у розмірі 20% на весь чек. Можна буде замовити все, що ви забажаєте. Доставка також буде безкоштовною, що дуже зручно та вигідно.

«Сакура»

Цей ресторан спеціалізується на приготування японських, паназіатських страв. Заклад користується популярністю та працює у місті вже декілька років. Слід зазначити, що він належить до бюджетного сегмента, тому переплачувати за суші або вок вам точно не знадобиться. У коментарях клієнти пишуть про приємне обслуговування, а ще й то, що акції проходять кожного дня. Треба телефонувати менеджерам та питати в них, які саме суші можна буде замовити зі знижкою у конкретну добу.

Mr Sushi

У цьому місці ви можете спробувати преміальні роли. В меню зазначається понад 15 різноманітних позицій, які засновані виключно на оригінальній рецептурі. Подібне ви точно ще не куштували. Можна поїсти прямо в цьому ресторані або зробити замовлення з доставкою в офіс, додому. Слід зазначити, що за неї потрібно платити. Ви можете зателефонувати консультанту та дізнатися в нього актуальний тариф.

Food Way

Це невеликий ресторан, який пропонує європейські, японські страви виключно на винос. У місті працює одразу декілька пунктів, тому ви можете обрати той, який знаходиться найближче. Ціни встановлено доволі бюджетні, проте порції невеликі та в асортименті цього закладу немає суші сетів. Загалом відгуки позитивні.