Технічні характеристики та огляд маленького смартфона xiaomi 12x
27 Жовтня 2022

Компанія xiaomi протягом декількох років виготовляє не лише пристрої з низькою вартістю, але й флагманські моделі, які мають сучасні комплектуючі та високу потужність. Наприкінці 2021 року, компанія презентувала маленький флагманський смартфон Xiaomi 12x, який здивував поціновувачів невеликої техніки. Діагональ пристрою приблизно 6,3 дюйма. Екран з округлими краями, тому ним дуже зручно користуватися.

Технічні характеристики та особливості процесора xiaomi 12x

Цей пристрій відрізняється високою потужністю, завдяки використанню процесора snapdragon 870, який виготовили у 2020 році.

Огляд характеристик xiaomi 12x:

  • Як не дивно, але цей чипсет можна вважати однією з найкращих розробок 2020 року, яку сміливо використовують розробники техніки у 2021-22 роках.
  • Екран смартфона відрізняється високою яскравістю, а також можливістю перегляду відео у режимі повної темряви. Навіть на найнижчих показниках яскравості, можна чудово розпізнавати надписи та будь-яке зображення.
  • Це можливо завдяки використанню матриці Amoled, яка характеризується чудовою якістю зображенням та одними з найкращих характеристик екрана.

Призначення та сфера використання xiaomi 12x

Перш за все цей смартфон буде цікавим для молодих дівчат, які відмовляються від техніки з величезними екранами, які не дуже зручні для маленької жіночої руки. Смартфон, не дивлячись на невеликий розмір, має чудові технічні характеристики та найкращу якість зображення у 12 серії від xiaomi. Блок камер знаходиться збоку, та дещо підвищується над поверхнею смартфона. Пристрій має сканер відбитка пальця, який знаходиться на екрані, що не дуже зручно для величезної кількості користувачів.

Варто зазначити, що пристрій відрізняється чудовою автономністю та потужним зарядним пристроєм, що входить у комплектацію. Завдяки цьому, можна зарядити смартфон повністю лише за 40 хвилин. Зараз є можливість придбати три варіанти кольорів смартфонів. Зовнішній вигляд пристроїв досить аскетичний та простий. Як і годиться техніці xiaomi, пристрій має округлий екран та плавні кути.

Використання сучасного процесора, дозволяє користуватися пристроєм для перегляду відео та завантажувати сучасні ігри. Завдяки високій потужності процесу та використанню сучасної матриці, зображення не гальмує, а гра відображається чудово, навіть на найвищих налаштуваннях. Пристрій має два слоти для сім-карти, проте не містить вільного місця під карту пам’яті. Потрібно обирати та користуватися лише однією сім картою та картою пам’яті. У смартфоні відсутній захист від вологи та пилу. Спеціалісти та блогери вважають телефон одним з найкращих пристроїв 2021-2022 року, у категорії смартфонів з невеликою діагоналлю екрана. Не дивлячись скромні розміри, техніка відрізняється чудовими показниками потужності.