Тренди й антитренди: які сережки буде модно носити цього літнього сезону?
06 Червня 2024

Бути стильною та елегантною на словах — легко, а на практиці займає дуже багато зусиль. Щоб кожен образ для виходу у світ був витонченим та повноцінним від плечей до пʼят, жінкам варто звертати увагу до найдрібніших деталей, якими часто слугують прикраси. 

Особливо влітку дівчата експериментують зі стилями одягу та відповідними аксесуарами до них, оскільки теплий сезон дає змогу відкривати вуха, плечі, зону декольте та активно їх прикрашати. Чи досі в тренді золоті пусети або вже зʼявилися новинки, що представлені за посиланням: https://gold.ua/ua/products/zolotye-sergi? А що не варто інтегрувати в образ, щоб не перевантажити його? Про це далі в статті.

Трендові сережки літнього сезону

Цьогоріч повертається мода на натуральність та природність. У сфері виробництва одягу та ювелірних виробів — акценти розставлені на якість та справжність кінцевого результату. Якщо сукня, то з льону, якщо сережки, то з дорогоцінного металу без штучного каменю, якщо перли, то натуральні. Ніяких замінників та альтернатив. Провідну позицію в трендових образах літнього сезону займають квіти.

Квіткові сережки

Троянди, гортензії, ромашки, окремі пелюстки або ж великі обʼємні суцвіття гармонійно прикрашають вушка стильних жінок. Важливо не перегнути з різноманіттям квітів на принтах одягу та в моделях прикрас. Краще обирати єдині за стилем аксесуари, що можна носити як комплектом, так і окремо.

Перлини

Вони знову повертаються до образів сучасних дівчат. Обʼємні намистини, комбіновані з гладким металом варіації або лаконічні перлинні пусети — цього теплого сезону доцільно все. Знову ж варто нагадати про природність матеріалів. Штучні оздоби давно втратили свою естетику та красу, оскільки натуральні природні утворення стали доступними всім категоріям споживачів залежно від дизайну прикраси та складності її виготовлення.

Обʼємні гладкі сережки з монометалу

Широкі золоті кільця, випуклі срібні квадрати, сережки у формі крапель води — геометричні фігури, що повторюють свою форму в ювелірних прикрасах створені вишукано підкреслювати легкі образи цього сезону. Їх універсальність полягає в самодостатності: для завершення будь-якого вбрання можна використовувати всього пару обʼємних сережок без необхідності в кольє, браслеті чи інших аксесуарах.

Антитренди

До антитрендів прикута ще більша увага, ніж до модних віянь. Цього літнього сезону абсолютним табу вважається такий перелік прикрас:

  • вироби зі штучного каменю;
  • довгі масивні сережки;
  • сережки-букви або повні імена;
  • пірʼя у вухах;
  • тваринні стилістичні рішення;
  • символи;
  • сережки-ланцюжки, що пронизують декілька отворів у вусі.

Краса ювелірних виробів у цьому сезоні — у простоті та справжності. А особливий смак у готовому образі відчувається тоді, коли тренди гармонійно поєднується з особливостями зовнішності, стилю, зачіскою та макіяжем.