обмін валют
Як обмінювати валюту в ZEN.COM
14 Серпня 2023

З липня 2023 українцям доступні послуги ZEN.COM – відомого європейського фінтех-проєкту, який пропонує своїм клієнтам максимально вигідні фінансові операції. Завантажте мобільний застосунок ZEN.COM на смартфон та легко розраховуйтесь за товари, послуги, переказуйте гроші та обмінюйте валюту.

Розповідаємо, який курс обміну в ZEN.COM та чому вам буде вигідно користуватися цією послугою.

Курс обміну валют ZEN.COM

Одразу після реєстрації в застосунку ZEN.COM у вас з’являється мультивалютний рахунок. Він призначений для 29+ валют! Ніякої довгої та складної процедури відкриття рахунків у кількох іноземних валютах – єдиний рахунок для доларів США, фунтів стерлінгів, євро, польських злотих та ще 25 валют.

В додатку ви можете конвертувати гроші у будь-яку валюту. Найголовніше – комісія буде нижчою, ніж в традиційних банках чи фінансових установах. Це дуже зручно для закордонного шопінгу в офлайн- чи онлайн-магазинах – жодних прихованих комісій за конвертацію!

Переваги обміну валют в ZEN.COM

ZEN пропонує унікальні переваги:

  • найнижчі курси на ринку фінансових послуг;
  • відсутність додаткових комісій;
  • жодної плутанини з рахунками – всі операції здійснюються з єдиного мультивалютного рахунку.

Ви самостійно вирішуєте, в якій валюті розраховуватись чи здійснювати переказ – вам доступні 29+ валют світу! А якщо вам потрібна валюта, з якою ZEN.COM на даний момент не працює, кошти будуть конвертовані у євро за міжбанківським курсом.

Ще одна особливість валюто-обмінних операцій ZEN.COM – блискавична швидкість. Обмін та зарахування коштів відбувається миттєво. Ви зразу можете розраховуватися чи знімати готівку з фізичної картки ZEN MasterCard у банкоматах будь-якої країни світу!

Як скористатися обміном валют в застосунку ZEN.COM

Після реєстрації в додатку ZEN.COM ви обираєте один з трьох тарифних планів обслуговування рахунку:

  1. Free;
  2. Gold;
  3. Platinum.

Для кожного тарифного плану передбачено різну вартість обслуговування та комісію за валюто-обмінні операції. Обирайте тарифний план орієнтуючись на свої потреби:

  • необхідну кількість віртуальних та традиційних фізичних карток;
  • суму, яку плануєте знімати готівкою в банкоматах;
  • види переказів, якими будете найчастіше користуватися.

Пакети обслуговування Gold та Platinum протягом 7 днів можна протестувати безкоштовно.

Покроковий алгоритм обміну валюти за найнижчим курсом на ринку ви отримаєте після завантаження застосунку ZEN.COM на свій смартфон. Більше інформації – на сайті zen.com.