Як обрати якісну горілку?
17 Жовтня 2023

Якщо зайти в будь-який супермаркет, то там можна знайти великий асортимент алкогольних напоїв, серед яких обов’язково буде присутня горілка. Не дивлячись на великий асортимент, важливо знати, як правильно вибрати горілку. Очевидно, що цей алкогольний напій буває різної якості, а особливу увагу варто приділити його головному інгредієнту – спирту.

Досвідчений клієнт зазвичай одразу знає свої вподобання, у такому разі пропонуємо перейти за посиланням і обрати бажану горілку в онлайн-супермаркеті Tubro, де замовлення можна зробити за допомогою мобільного додатку, а доставку для замовлень від 250 гривень буде здійснено безкоштовно.

Види горілки

Напої можна поділити на кілька категорій:

  • Звичайна горілка. Звичайна водно-спиртова суміш, в якій немає ніяких добавок та ароматизаторів.
  • Спеціальна горілка. Вводять ті чи інші інгредієнти, які змінюють смак цього напою.
  • Фруктова горілка. Використовують стиглі ягоди, які розчавлюють, сік віджимають, підсолоджують і змушують бродити.

Тому, щоб обрати горілку, для початку потрібно визначитися, яку саме будемо пити.

Ціновий діапазон

Під час купівлі будь-якого товару не можна уникнути запитань про його вартість. Горілка — не виняток, і тут є кілька цінових категорій:

  • Економ сегмент. Низька якість і мінімальна фільтрація від різних домішок.
  • Середньоціновий або стандарт сегмент. Середній ціновий діапазон, проходить кілька етапів очищення.
  • Преміум сегмент. Елітний напій, у якому і спирт, і вода проходять кілька ступенів очищення.
  • Супер-преміум сегмент. Елітна горілка, яку роблять на спирті класу Люкс або Альфа.

Економити на собі — не найкраща ідея, тому не рекомендовано брати горілку з економ-сегмента, а в разі замовлення на Turbo, онлайн-супермаркет доставить товар впродовж 15 хвилин, також є бонусна система TurboCoin і своя мережа дарксторів у Києві з широким вибором.

Які продукти найкраще підходять під споживання горілки

Споживання горілки без належного супроводу їжі — це не найкращий вибір, тому варто забезпечити наявність певних продуктів на столі. Ось декілька варіантів, які ідеально підійдуть до горілки:

  • М’ясо. Баранина, свинина, яловичина.
  • Соління. Солоні огірки, помідори або квашена капуста чудово «згладжують» терпкість горілки.
  • Солона риба. Копчена або в’ялена, до горілки можна придбати практично будь-яку рибу.

Необов’язково щось обирати з вищезгаданого списку, адже горілка – універсальний напій, який можна доповнити дуже багатьма видами їжі.

Слід пам’ятати, що під час вибору горілки також слід звернути увагу на спирт: найкращими вважаються “Люкс” та “Альфа”, а “Екстра” та “Базис” переважно використовуються для виготовлення бюджетного алкогольного напою. Також краще оминати покупки невідомого бренду, а вибрати той, який на ринку вже давно і встиг проявити себе на найвищому рівні з погляду якості, адже вживання неякісної горілки може загрожувати не лише вашим враженням, але й здоров’ю, що підкреслює важливість усвідомленого вибору.