Як швидко дізнатися актуальний курс GXS новачку в криптобізнесі?
15 Лютого 2022

Вартість електронної валюти, як і ціна інших активів, що публічно торгуються, регулюється декількома факторами, які мають на крипту, як позитивний, так і негативний вплив. Криптовалюта відома своєю непередбачуваністю та схильністю до масштабних цінових розворотів.

Добре заробити зможуть лише ті власники електронних гаманців, які першими дізнаються про курс GXS або іншого токена. Це можна зробити на платформі LetsExchange. Тут завжди доступний актуалізований графік, що показує зміну курсу різних валют за певний період, також поточні ставки. Користуючись таким онлайн-інструментом, ви зможете завжди «тримати руку на пульсі» робити лише прибуткові конвертації різних криптовалютних пар.

Чинники, що впливають на зміну курсу

Вартість віртуальної валюти постійно змінюється, іноді це навіть відбувається кілька разів на хвилину. Користувачам, які планують займатися торгівлею криптоактивами, необхідно знати про ринкові сили, що визначають курси окремих токенів. Аналітики відзначають такі фактори, що впливають на ціну крипти:

  1. Біржовий лістинг – головна причина зміни цін на криптовалютному ринку. Як тільки токен певної платіжної системи з’являється на серйозному біржовому майданчику, то його курс починає стрімке зростання, яке може так само швидко знизитися;
  2. Оновлення ПЗ. Програмне забезпечення необхідно оновлювати, щоб покращити якість мережі та швидкість проведення транзакцій. Процес оновлення може впливати на вартість крипти;
  3. Хайп навколо проекту. Агресивна і нав’язлива реклама може впливати на прогноз курсу криптогрошей, причому, як позитивно, і негативно.
  4. Державне регулювання істотно впливає на ціноутворення електронної валюти. Цей фактор не варто ігнорувати трейдерам.

Звертаючись до послуг мультивалютного сервісу з обміну LetsExchange, наприклад, для конвертації ICP і CHAT, вам не потрібно вникати у всі тонкощі формування курсів крипти. Просто зробіть перехід на цей сайт https://letsexchange.io/ru/exchange/icp-to-chat, та здійсніть обмін монет на найвигідніших умовах із усіх можливих на поточний момент.

Довіряючи інформації та можливостям LetsExchange під час угод, ви завжди будете в плюсі. Якщо ж ви думаєте над тим, в яку крипту інвестувати кошти, то в обміннику є багато опцій, що дозволяють відстежити курсові зміни більш ніж 200 видів криптоактивів.

У чому особливість LetsExchange?

Мультивалютний сервіс LetsExchange вже встиг зарекомендувати себе як конфіденційний, швидкий і легкий у використанні обмінник. Його інтерфейс відрізняється простотою та не перевантаженістю зайвою інформацією. Криптообмінник не вимагає від користувачів створювати облікові записи на своєму порталі, що значно прискорює процес купівлі, продажу та конвертації криптомонет.

При цьому, на платформі LetsExchange є необхідний для користувачів функціонал, який знаходиться у начинці сайту. Використовуючи додаткові можливості сервісу, ви зможете здійснювати операції з криптою з максимальною вигодою для себе. Всі питання, що виникають, допомагає вирішити професійна служба підтримки LetsExchange, яка знаходиться на зв’язку з клієнтами цілодобово.