ліжко
Як виглядає надійне двоярусне ліжко?
24 Жовтня 2022

Двоярусне ліжко – модель, яка стане чудовим рішенням для невеликої квартири. Така покупка актуальна не тільки не сім’ї, де мешкають 2 і більше дітей. Ця модель знадобиться також і для однієї дитини, якщо на нижньому поверсі буде відсік для встановлення письмового столу. Надійне двоярусне ліжко – однозначно вигідна покупка.

Особливості двоспального ліжка

Перш ніж перейти до вибору двоспального ліжка, необхідно оцінити особливості планування, зняття основних вимірів ширини, довжини, висоти та інших параметрів виробу. Вибираючи місце встановлення двоспального ліжка, слід орієнтуватися на основні внутрішні стіни. А також враховувати, наскільки зручно буде дитині переміщатися кімнатою, залежно від місця розташування ліжка.

Переваги

Вибрати двоярусне ліжко варто, завдяки таким перевагам:

  • безпека для дитини;
  • міцність і довговічність;
  • вигідна вартість;
  • широкий асортимент.

До того ж таке ліжко стане улюбленим місцем для малюка. Воно виглядає як окремий і повністю завершений простір. Навіть якщо в одній кімнаті проживає дві дитини, завдяки двоярусному ліжку кожна матиме своє особисте місце.

Нюанси вибору

Щоб обрати якісне двоярусне ліжко дотримуйтесь таких простих рекомендацій:

  • обирайте моделі з високими бортиками;
  • драбинки або щаблі повинні бути комфортними та безпечними, без гострих кутів;
  • ліжко повинне витримувати дорослого середньої маси;
  • оптимально вибирати моделі з відповідними вимогами безпеки для дитячих меблів.

Купувати моделі з бортиками рекомендується незалежно від віку дитини. Оскільки навіть у підлітка може бути неспокійний сон, отже завжди є небезпека впасти з другого поверху.

Надійні сертифіковані виробники пропонують міцні конструкції та не застосовують хімічні речовини для їх обробки.

І, звичайно, варто звернути увагу на матрац. Для дітей краще вибирати жорсткі та середньої жорсткості моделі. Максимально жорсткі моделі необхідні дитині до 3-х років, оскільки в цей період активно розвивається опорно-руховий апарат. Тоді як моделі середньої жорсткості – універсальні варіанти.

Який матеріал вибрати?

Основна вимога до двоярусного ліжка – міцність. Таким характеристиками відрізняється ДСП, МДФ та метал. Металеві конструкції за міцністю – найоптимальніші.

Краще вибирати натуральну деревину, якщо у пріоритеті екологічність та безпека. До того ж такі моделі відрізняються тривалим терміном експлуатації, а також виглядають привабливо.

Якщо хочете придбати ліжко, яке візуально виглядатиме як з натурального матеріалу, то варто купити корпусні меблі з ДСП та МДФ. Такі моделі можуть бути як натуральних відтінків, так і варіативніші в плані вибору колірної гами. Варто враховувати, що такі моделі відрізняються масивністю та меншою витонченістю, але при цьому дозволяють втілити практично будь-яку функціональність. Часто такі моделі можуть бути доповнені шафами, ящиками, полицями та іншим.

Щоб двоярусне ліжко виглядало доречно у кімнаті, враховуйте загальний стиль дитячої. А ще зверніть увагу на постільну білизну, щоби кожна деталь виглядала гармонійно.

Придбати гарну модель двоярусного ліжка ми пропонуємо у магазині “Світ Матраців”. В нашому асортименті ви знайдете лише сертифіковані моделі від кращих виробників. Ви можете замовити доставку по Україні, або забрати свою покупку в точці видачі “Світ Матраців” у вашому місті.

У Хмельницькому працює 5 наших магазинів за такими адресами:

  • вул. Тернопільська, 7А
  • вул. Зарічанська, 5/2, маг. №1
  • вул. Трудова, 4 (Склад-магазин)
  • просп. Миру, 99/101
  • вул. Зарічанська, 5/2, маг. №2

До зустрічі!