Як заробити на новорічних святах?
10 Грудня 2018

Багато людей вважають, що  свята – це все видумки великої індустрії розваг, яка на цьому заробляє величезні гроші…. І дехто навіть зовсім не святкує через це деякі новорічні свята.

А ми, замість того, аби ображатись на індустрію розваг, пропонуємо приєднатись до неї і заробити гроші на бажанні людей відпочивати та веселитись.

Ось 5 способів, як це можна зробити звичайному підприємцю:

  1. Продаж новорічних та різдвяних сувенірів та іграшок. Як відомо люди купують аж ніяк не подарунки, квитки на заходи та інші радості буття, а ті емоції та переживання, які виникають внаслідок їх придбання, дарування чи отримування в дар. Тому продаж такої продукції завжди в тренді на новорічні свята.

Все, що потрібно для організації торгівлі – це оренда місця для здійснення продажу в супермаркеті, торговому центрі тощо, різні матеріали для пакування цих сувенірів та подаруночків, а також перегляд відеороликів в YouTube «як гарно запакувати подарунок» (посилання тут https://www.youtube.com/watch?v=f7YIdQaAyWE ) і трохи практики.

  1. Продаж ялинок. Звісно, це заняття не з простих, адже на вулиці досить холодно, проте заради непоганих прибутків можна й вбратися у дублянку та валянки і попрацювати на свіжому повітрі. Та й традиція в нашому місті така є вже давно – ще з організації Хмельницького речового ринку.

Що ж потрібно для організації цього новорічного бізнесу? Все просто: домовитись з лісничим господарством про закупівлю ялинок, орендувати торгове місце з гарною  прохідністю, отримати дозвіл на торгівлю (якщо ви його не маєте).

  1. Няня для дітей та/або домашніх улюбленців на час святкових корпоративів, вечірок та інших заходів для дорослих.

Для багатьох батьків, які самостійно, без допомоги бабусь та дідусів виховують свою малечу, а деколи ще домашніх тваринок, така послуга просто мегаважлива, адже кожна людина хоче хоча б час від часу відпочивати, а тут ще й можливість налагодити чи  покращити стосунки з колегами по роботі та шефом за келихом гарного вина чи чогось міцнішого. Саме тому відбою від клієнтів не буде. Єдине, що вам потрібно, – то це придумати, чим будете тішити та розважати діточок та їх дво- та чотири – ногих друзів. Знову ж Google YouTube нам у поміч –  ось посилання з приводу веселих ігор вдома, для прикладу http://jijour.com/novorichni-igri-z-ditmi.html

  1. Утилізація ялинок. Кожен мабуть пам’ятає, як він у дитинстві вибирав ялинкові голочки з паласів на підлозі. Та й бути відповідальним споживачем хочуть немало людей, а от везти кудись ялинку і невідомо де її утилізувати – це вже занадто довго. Тут і з’являються добрі утилізатори, які візьмуть на себе усі клопоти з цим процесом. А якщо продавати ялинки, то можна одразу пропонувати покупцям послугу з утилізації і збирати їх контакти, а також попередні замовлення.
  2. Оренда новорічних костюмів. Прості бізнес-процеси цього виду заробітку змушують думати, що це бізнес для лінивих і багатих: купити костюми популярних героїв сучасності, дати рекламу і чекати замовлень. Щоправда, оскільки бізнес досить простий, то і конкурентів багато. З деякими із них можна ознайомитись за даним посиланням https://www.olx.ua/uslugi/prokat-tovarov/khmelnitskiy/q-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8E%D0%BC%D1%96%D0%B2/

Тож, щасти нам усім в тому, щоб заробити багато грошей напередодні та після новорічних свят!

 

Дмитро Лисий

Бізнес-аналітик, StartUp developer