Європейське турне гурту Без Обмежень
13 Січня 2023

Гурт Без Обмежень був створений у 1999 році, фронтменом Сергієм Танчинцем, який народився у невеликому закарпатському місті Мукачево. З того часу багато що змінилося, а у нинішньому колективі залишився лише фронтмен.

Особливості творчості гурту Без Обмежень

Перший контракт з продюсером був підписаний лише у 2006 році, не дивлячись на те, що гурт існував вже сім років. Проте саме з того часу команда почала виступати на розігріві у більш відомих виконавців. У той час, через побажання продюсера, була змінена назва гурту. Проте пізніше, після зміни промоутера, команда повернула українську назву, бо вважала її більш мелодійною та відомою. З того часу гурт Без Обмежень концерт якого можна відвідати в Україні та Європі, не змінював своєї назви.

Щодо фронтмена, то з 11 років він почав займатися грою на гітарі, проте так і не закінчив музичну школу. Завжди мріяв грати рок, але його академічний голос не дуже поєднувався з важкою музикою. У 2013 році, в інтерв’ю для місцевого мукачівського телеканалу, Сергій Танчинець (фронтмен команди) сказав, що вважає гурт немовлятком в сучасному шоу-бізнесі. У 2016 році команда брала участь у шоу талантів Х-Фактор, де її високо оцінило журі. Проте команда не набрала багато голосів від глядачів, щоб продовжити участь у шоу.

Мета європейського турне

19 листопада 2021 року був презентований новий альбом “Вільні люди”, до якого увійшли сім цікавих композиції, більшість з яких були вже досить відомими. Гурт повинен був відправитися у турне, яке планувалося завершити в день Незалежності України, у 2022 році. Проте через війну плани були змінені. Наразі гурт гастролює з піснями альбому країнами Європи. Не дивлячись на війну, деякі з концертів відбулися в Україні.

Завдання європейського туру:

  • Головна мета туру – показати незламність українського народу та ознайомити європейські країни з особливостями культури України.
  • В основі альбому трек “Вільні люди”, кліп до якого був презентований разом з новою платівкою. В основі кліпу зображення відомих людей, які творили історію України, відстоюючи свої права та власну індивідуальність.
  • Це історія справжніх українців, які не боялися ув’язнень, покарань. Головна мета кліпу – показати українцям, що вони вільні, незалежні люди, які можуть самостійно творити власну історію. Звук альбому, у порівнянні з іншими платівками, змінився і став більш м’яким та не зовсім схожим на концертні варіанти.

Це атмосферна українська музика, яка поєднує досить важке інструментальне звучання з академічним, м’яким вокалом. Відвідавши концерт гурту Без Обмежень, можна насолодитися якісною рок-музикою та українським вокалом.