Новини
Сенсації

Нетішинська «Баронеса» виборола місце в шістці найкращих кухарів аматорів України

Учасниця «МастерШеф»-7 – Карина Аванесова змогла вибороти місце в шістці найкращих кухарів аматорів України та отримати кітель.

Нагадаємо, що Карина з міста Нетішина Хмельницької області, за освітою юрист та має власне кафе «Імператор», в якому весь інтер’єр зроблений в стилі бароко. Коронна страва закладу – шаурма по-імператорськи. Кафе Карина побудувала разом з чоловіком. Вона тісно спілкується зі своїми підлеглими – їздить з ними у відрядження, а у вільний час вони разом відвідують  театр, ходять на екскурсії. Шеф-кухарем в «Імператорі» працює мама Каріни.

На «МастерШеф» -7 Карина Аванесова прийшла для того, щоб підвищити свій кулінарний рівень, отримати нові знання, які потім планує застосувати в своєму кафе.

Карина – одна з найспокійніших і делікатних учасниць на проекті. До речі, за її спокій і гідність інші учасники її називають “Баронеса”.

Також вона давно і щасливо заміжня, у неї троє дітей: одному синові 27 років, він працює стоматологом, іншому – 20 і він інженер. Дочці  всього 9 років.

32 випуск «МастерШеф»-7 для неї став особливим. Лише два випробування відділяли сімку найкращих кулінарів-аматорів країни від заповітних білих кітелів.

На 16-му тижні найкулінарнішого шоу країни учасників чекало серйозне виїзне випробування – день народження 12-річної Ярослави. Командам потрібно було вгадати вподобання юної іменинниці, а також її одинадцяти друзів. Мама поділилася деякими побажаннями доньки, але решта – тільки у руках кулінарів, як повідомляють на сайті телеканалу «СТБ».

Але їм не тільки треба було  нагодувати, а й розважити гостей, влаштувавши справжнє свято.

Отримавши по 5 000 грн, учасники вирушили за продуктами, а дорогою склали меню. Правда, для початку слід було прийняти спільне рішення.

Команда, у якій була Карина, виграла у суперників з рахунком 11:1, завдяки цьому учасниця без “битви чорних фартухів” пройшла далі.

Повний випуск телепрограми уже на сайті телеканалу «СТБ».

Автор: Катерина Прокопець