Новини
Події

Хмельницькі виробники представили свою продукцію на міжнародній виставці

На ІІІ Міжнародній виставці «Ukrainian Food Expo-2019», яка днями проходила у столиці, Хмельницький представили вісім виробників продовольства, які розмістилися під спільним стендом «Купуй Хмельницьке».

Сироварня «Іберія», яка на ринку уже 10 років, має в асортименті 50 позицій: масло, йогурти, сметана. Але найбільша гордість виробника – саме сири, для виробництва яких використовують найвищий сорт молока. Виготовляють сири типу «адигейський», «бринза», «сулугуні». Все робиться власноруч. Проте на досягнутому не зупиняються, а постійно пробують створювати щось нове.

Ще один виробник, який мав змогу прорекламувати себе на виставці, – Хмельницька маслосирбаза. Підприємство має 70 років досвіду і виготовляє лише натуральну продукцію. На підприємстві переробляють понад 200 тонн молока на добу, а продукцію відвантажують в Україну та за її межами.

«Хмельницькі делікатеси» добре знають не лише у Хмельницькому – продукцію підприємство постачає в усі області Західної України. Також налагоджує зв’язки з торговельними мережами столиці. На підприємстві виготовляють 200 видів м’ясної продукції. З нового року асортимент збільшиться.

Торгова марка «Тая» теж продемонструвала свою продукцію на виставці. Цього року на підприємстві вирішили змінити дизайн упаковок макаронних виробів. Якісно змінився і їх вміст.

Скуштувати десерти пропонували представники торгової марки «Насолода», яка презентувала на виставці два напрямки. Вся сировина, яку використовують у виробництві, виключно українська, а використовується лише після тестування.

Окрім цих виробників свою продукцію на «Ukrainian Food Expo-2019» представили Хмельницький пивзавод, торгова марка «Трава», а виробник рибних смаколиків «Балтика» знайшов потенційних  покупців навіть за кордоном. Саме заради цього і запропонували хмельницьким виробникам поїхати до Києва, каже заступник мера Володимир Гончарук. Витрати на оренду площі на виставці взяла на себе міська рада.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Читайте також: У Красилові визначилися з проектами, які реалізують за кошти громадського бюджету

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter