Новини
Суспільство

На головній ялинці Хмельницького побільшає новорічних прикрас

Новорічно-різдвяна ялинка у центрі Хмельницького має бути яскравою не лише вночі, а й удень. Таке побажання висловили містяни за підсумками минулорічного Різдвяного ярмарку, розповідають у комунальному підприємстві «Міськсвітло». Тому цього року було прийняте рішення закупити новорічні іграшки та прикрасити ними ялинку. В результаті придбали 480 кульок для прикраси. Обійшлися вони у близько 60 тисяч гривень. А заплатили за них грошима підприємців, які працюватимуть на Різдвяному ярмарку.

Іграшки, якими прикрасять ялинку, двох розмірів та двох відтінків: сріблястого та бірюзового. Задля цього частину кульок довелося перефарбувати, оскільки придбати в такій кількості їх не вдалося. Фарбували іграшки у колір бренду Хмельницького працівники управління торгівлі міста та студенти вищого професійного училища №25. Загалом робота зайняла чотири години. Менші кулі мають діаметр 15 сантиметрів, більші – 20 сантиметрів.

Нагадаємо, офіційно засвітять ялинку у Хмельницькому 1 грудня. Але вчора перехожі мали можливість побачити, як виглядатиме уночі новорічне дерево на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка – пізно увечері комунальники на кілька хвилин увімкнули гірлянду на ялинці.

На вулиці Проскурівській у різдвяно-новорічні свята також додасться світла – там вже встановили фігурки людей та змонтували напис «2020», які світитимуться аж до Водохреща.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм, у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter