Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому відкриють дані про ремонт та будівництво доріг

Будівництво і капітальний ремонт доріг у Хмельницькому стануть ще прозорішими. В рамках пілотного проекту на порталі «Прозора інфраструктура» уже з наступного року хмельничани зможуть відстежувати інформацію про такі роботи.

У Хмельницькій міській раді підписали меморандум із громадською організацією «Ініціатива з прозорості інфраструктури «CoST Україна». Як зазначив хмельницький міський голова – безальтернативно і без вагань.

Цьогоріч меморандум підписали також Львів, Київ та Чернівці. Якщо співпраця буде успішною, у Хмельницькому практику поширюватимуть і на інші сектори інфраструктури міста.

«Місто Хмельницький відоме своєю прозорістю. «CoST Україна» – це міжнародна ініціатива, яка направлена на забезпечення прозорості та підзвітності використання публічних коштів під час впровадження інфраструктурних проектів. За результатом цього Меморандуму на початку наступного року почнемо розкривати дані про будівництво та ремонти доріг Хмельницького», – пояснив виконавчий директор «CoST Україна» Святослав Абрамов.

Нещодавно  Хмельницький долучився також до порталу «Антикорупційна карта ремонтів». І став одним із лідерів рейтингу прозорості найбільших міст України.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Читайте також: На Хмельниччині з’явиться пам’ятка природи площею 97,3 га

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм, у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter