Новини
Суспільство

Відома хмельничанка разом зі знаменитостями привітала воїнів ООС

У мережі з’явився відеоролик, в якому бійців Операції об’єднаних сил вітають з Днем Збройних сил України відомі співаки, актори, телеведучі, спортсмени.

Серед знаменитостей, які долучилися до привітань, – відома хмельничанка, популярна телеведуча Леся Нікітюк, вітання якої звучить досить грайливо:

«Знаєте, чому ви захищаєте нашу країну? Бо є я. Є я і ще купа класних дівчат, які чекають вас вдома. Є мамочки, які вас чекають, і завжди поставлять за ваше здоров’я свічечку, і завжди вам зварять смачний борщ. Я хочу нагадати вам про це, щоб вам було завжди легко, весело, і ви знали, що є українська красива жінка. І, до речі, одна з них ще не заміжня».

Також серед знаменитостей на відео – волонтер та телеведучий Сергій Притула. У своєму вітанні він згадує одну з перших поїздок у серпні 2014 року на Луганщину, до бійців легендарного 8 полку спецпризначення, який дислокується у Хмельницькому.

Як там зустріли відомого шоумена та про що у нього запитали вояки – дивіться у відео.

Нагадаємо, чотири роки поспіль влада Хмельницького опікується військовими частинами, які розташовуються на території обласного центру. Для Хмельницького таких частин було визначено чотири, проте наразі влада міста допомагає 11 військовим частинам та Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter