Новини
Суспільство

У Хмельницькому за кошти підприємців встановлять дві нові зупинки

Дві нові стандартні транспортні зупинки з’являться у Хмельницькому: одна – на вулиці Січових Стрільців у мікрорайоні «Озерна», друга, «кавова» – на вулиці Шевченка, біля Прикордонної академії. Таке рішення ухвалили на черговому засіданні виконкому.

«По вулиці Шевченка надали дозвіл на облаштування зупинки громадського транспорту зі встановленням кавового апарата. Цю зупинку підприємство виготовить за власний кошт, місто на це кошти не витрачатиме», – прокоментував в.о. начальника управління транспорту та зв’язку Сергій Шепурев.

Підтримали члени виконкому і проект рішення про призначення персональних стипендій міської ради на 2020 рік. Їх отримуватимуть шестеро кращих митців та 14 учнів шкіл естетичного виховання, разом зі своїми викладачами.

«Розмір стипендії для провідних митців складає 50% від мінімальної заробітної плати, і для наших вихованців шкіл естетичного виховання – 30%», – розповів начальник управління культури та туризму Артем Ромасюков.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Нагадаємо, у хмельницькому запланували ввести в експлуатацію ще дві нові зупинки громадського транспорту: на Старокостянтинівському шосе (напрямок руху – в бік вулиці Шевченка) та на вулиці Тернопільській.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter