Новини
Кримінал

За розбійний напад мешканця Шепетівщини засудили на 8 років

Зловмисник серед ночі проник у будинок потерпілої, наніс їй декілька ударів по голові і, погрожуючи розправою, відібрав півтисячі гривень, повідомляє прес-служба Поліції Хмельницької області. Наразі суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і засудив 18-річного зловмисника до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 6 вересня 2019 року близько шостої ранку до Шепетівського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки села Михайлючка про те, що невідомий серед ночі пограбував її самотню 78-річну сусідку.

На місці події працівники поліції встановили, що зловмисник проник у будинок через незачинені вхідні двері. Погрожуючи пенсіонерці розправою, наніс їй декілька ударів по голові і відібрав гаманець, у якому було 550 гривень.

Нападником виявився неодноразово судимий мешканець сусіднього села. За декілька годин оперативники розшукали його в Житомирській області. Під час розслідування з’ясувалося, що молодик причетний ще до двох крадіжок з місцевих кафе.

Наразі Ізяславський районний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження, визнав підсудного винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) та ч. 3 ст. 185 (крадіжки, вчинені повторно, поєднані з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України і визначив йому покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, неповнолітній, який у Кам’янці-Подільському вчинив замах на вбивство трьох людей, два місяці перебуватиме під вартою. Такий запобіжний захід молодикові, котрий з ножем напав на родичів, обрав Хмельницький міськрайонний суд

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter