Новини
Кримінал

На Хмельниччині судитимуть злочинну групу фальсифікаторів алкоголю

Досудове розслідування встановило, що троє мешканців Хмельницької області, з метою незаконного виготовлення, зберігання та подальшого збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки та коньяку, під підпільний цех обладнали гаражне приміщення на території домоволодіння одного із них, повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Забезпечивши систематичне виготовлення фальсифікату, розфасованого у ПЕТ-пляшки різної ємності без акцизних марок, в подальшому здійснювали його збут жителям області.

Під час проведення обшуків слідчими виявлено та вилучено понад 1400 літрів незаконно виготовленого алкоголю, обладнання, сировину та тару для виготовлення і розливу алкогольних напоїв.

Обвинувальний акт відносно членів злочинної групи за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.28 ч.1 ст.204, ч.3 ст.28 ч.2 ст.204 (незаконне виготовлення алкогольних напоїв, зберігання з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, їх транспортуванні, а також збут, вчинені організованою групою осіб) КК України направлено для розгляду до суду.

Читайте також: Мешканців Хмельниччини засудили за незаконне виготовлення та реалізацію фальсифікату

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter