Новини
Суспільство

“Солодкі серця” хмельничан доставили на Схід

Впродовж лютого у Хмельницькому проходила благодійна акція «Солодке серце». Як інформує Хмельницька ОДА, учні та працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти області готували печиво, пряники, слойки, кекси для бійців АТО на Сході України. В акції взяли участь 14 закладів професійної освіти області.

Волонтери Вищого професійного училища № 25 м. Хмельницький та Чорноострівського професійного аграрного ліцею передали солодощі батальйону Київська Русь, ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» відправили солодку продукцію в батальйон Національної Гвардії.

Солодощі з найщирішими побажаннями здоров’я, кохання, удачі та швидкого повернення додому, учні передали представникам благодійного фонду «За Мир та Добро» для воїнів добровольчого батальйону у с. Широкіне.

Учні  Нетішинського професійного ліцею  зібрали 25 кілограм солодкої продукції, а саме: печиво, пряники,  тістечка як і власного виробництва так і покупні. Активну участь у акції прийняли: президент учнівського самоврядування Кідун Олександр, заступник Денисюк Діана та старости груп, які ініціювали дану акцію в групах, а також учнівський актив гуртожитку. Солодощі було доставлено та передано громадській організації «Успішна молодь Нетішина», які відправили солодкі гостинці захисникам України.

Активісти Вищого художнього професійного училища №19 смт. Гриців  на кошти, зібрані під час проведення акції «Солодке серце», закупили солодощі (печиво, цукерки) та відправили в зону проведення АТО (ООС) (м. Маріуполь), де зараз перебуває  односельчанин Михальчишин А.О.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter