Новини
Суспільство

На Хмельниччині створили клуб для чоловіків

Учора, 2 березня, в Ізяславі було проведено перше заняття «Батьківського клубу». Такий чоловічий клуб, створений для вирішення важливих суспільних проблем:

  • -пропагування у масовій культурі позитивного образу чоловіка та відповідального батька;
  • – збільшення якісного часу, який чоловіки проводитимуть з дітьми;
  • – зростання кількості дітей, які житимуть у повних родинах.

Як повідомляє Ізяславська РДА, у роботі клубу взяли участь чоловіки, які перебувають на обліку в «Центрі пробації» як такі, що засуджені до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, а також учасники АТО Ізяславського району.

Захід організували представники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою формування навичок відповідального батьківства та залучення батьків до активної участі в житті своїх дітей, а також для профілактики негативних явищ (вживання алкоголю та наркотичних речовин, вчинення правопорушень).

На сьогоднішній день відсутність батька – як фізична, так і емоційна – призводить до багатьох негативних наслідків: жебрацтва, ранньої вагітності, підліткової злочинності та наркоманії. Отже, активна участь тата в житті дитини – ключ для вирішення величезної кількості проблем в суспільстві.

У ході заходу чоловікам було запропоновано заповнити анкети учасників «Батьківського клубу» та розкрито зміст теми «Справжнє призначення чоловіка – батька», а також визначено пріоритетні життєві орієнтири, які матимуть перспективу у житті кожного із них.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter