Новини
Суспільство

Хмельничани продовжують активно скуповувати засоби захисту від вірусу

Медичні маски до хмельницьких аптек останнім часом не надходили, а завезені днями респіратори миттєво розібрали. На вулицях Хмельницького поменшало машин, а в маршрутках – пасажирів.

Переживши перший день карантину, хмельничани діляться в соцмережах своїми спостереженнями за тим, як живе місто.

У центрі без заторів… Близько 16:15 від зупинки “Вул. Нижня Берегова” до “Філармонії” без заторів. Така ж ситуація була до Катіону (по Львівському шосе). У бусі не багато людей. Як гадаєте, це карантин так вплинув?написали у спільноті Dtp_khm і виклали фото-факти.

Щоправда, в коментарях хмельничани радять зафіксувати ті ж маршрутки та дороги трохи пізніше, у годину пік. І додають – пенсіонери, як зазвичай, їдуть на ринок у Дубовому, тож 15-й тролейбус традиційно забитий пасажирами.

Відзначають містяни і те, що на вулицях та на дитячих майданчиках побільшало дітлахів. Зокрема, на площі Свободи їх, кажуть, більше, ніж завжди.

Медичні маски та інші засоби захисту у Хмельницькому все ще в дефіциті. Журналісти XM-inside спробували купити їх в аптеках міста. Проте, відшукати не змогли. Як кажуть провізори, останнім часом до аптечної мережі міста маски не надходили.

А респіратори “БУК-3” за ціною 56,30 гривні, доставлені учора, розібрали за лічені хвилини.

Ще одна дефіцитна нині для хмельничан річ – півмаска фільтрувальна “БУК-3” FFP3, призначена для захисту від мікобактерій туберкульозу та інших вірусів і мікроорганізмів.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter