Новини
Суспільство

Хмельничани вирішуватимуть, бути чи не бути новим атракціонам у парку

Парк імені Тараса Шевченка – одне з найулюбленіших місць відпочинку хмельничан, особливо молоді та дітей. В першу чергу, увагу містян привертають встановлені в парку та нещодавно оновлені металеві фігури Миколи Мазура, а також фонтани та яскраві клумби.

Минулого року у парку почали оновлювати дитячий майданчик, перетворюючи його на сучасний ігроленд. Наразі тут вже встановили сучасні атракціони та гірки, хоббітони, інклюзивні гойдалки (яких раніше у Хмельницькому не було ніде), зростоміри та канатні комплекси.

Оновлення майданчика практично завершене і чимало дітей вже випробовують та досліджують його. Але представники управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради замислилися, чи достатньо наявних атракціонів та каруселів, чи, можливо, є потреба в додаткових платних розвагах для дітей?

Тому вирішили запитати у хмельничан: «Бути чи не бути додатковим платним атракціонам у парку імені Т.Шевченка?».

Варіантів відповідей два:

  1. Так
  2. Ні.

Публічна консультація щодо цього питання триватиме до 1 квітня 2020 року.

Свою думку можна висловити за допомогою електронного сервісу “Ваша Думка”, обравши відповідь за посиланням або надіславши СМС з текстом “5958 (пробіл) номер відповіді” на номер 093-177-00-35. (Ціна смс згідно з тарифом вашого оператора).

Після завершення публічного обговорення результати консультації будуть оголошені під час прес-конференції та стануть основою для прийняття рішення щодо подальшого розвитку парку Т.Шевченка.

Ініціювала публічне обговорення Команда Інституту “Республіка”.

Довідка. Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту “Республіка”.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter