Новини
Надзвичайні події

На добу на Хмельниччині спалили «рекордну» кількість сухої трави

ДСНС Хмельниччини щодня повідомляє про масові пожежі сухотрав’я і закликає подолян не провокувати вогонь у природних екосистемах.

Остання доба стала “рекордною” – палало понад 43 га практично по всій території Хмельницької області, повідомляє XM-inside.

Горіла суха рослинність у селах Педоси, Олешин, Копистин, Іванківці, Шаровечка, Печеськи, Захарівці Хмельницького району, Майдан Олександрівський Віньковецького району, Юринці Городоцького району, Городище Деражнянського району, Уласово-Русанівка Старосинявського району, Жуків Славутського району, Блидні Полонського району, Кадиївці Кам’янець-Подільського району, Івахнівці Чемеровецького району, Антонівці, Соколівка, Михайлівка, Скаржинці Ярмолинецького району.

По одній пожежі було у містах Хмельницький, Городок і Нетішин. Ще дві – поза межами міста Деражня і села Хотень Ізяславського району.

Нагадаємо, днями у Хмельницькому вогонь з сухої трави у мікрорайоні Озерна ледь на перекинувся на автозаправку. Загалом того дня пожежники ліквідували близько трьох десятків пожеж.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter