Новини
Кримінал

Аферисти виманили у хмельничанки 10 тисяч гривень

Учора жертвою афериста стала хмельничанка, яка втратила 10 тисяч гривень. Жінка перерахувала кошти невідомим особам за ніби-то звільнення її онука від кримінальної відповідальності за побиття.

Про це повідомляє сайт “Є” з посиланням на сектор комунікації поліції у Хмельницькій області.

«Невстановлена особа, зателефонувавши потерпілої, під приводом звільнення онука від кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень, шахрайським шляхом заволоділа 10 тисячами гривень, які заявниця перерахувала через термінал самообслуговування», – повідомив старший інспектор сектору комунікації Нацполіції області Олег Поворознюк.

За зазначеним випадком працівники поліції відкрили кримінальне провадження і наразі працюють над встановленням зловмисників.

Поліцейські вкотре застерігають: не довіряйте незнайомцям по телефону! Щоб не стати жертвою шахрая зберігайте спокій та не поспішайте виконувати вимоги аферистів – це запорука вашої безпеки. Перш за все, зателефонуйте до людини, ім’я якої вам назвали і переконайтесь, чи з ним все гаразд, чи насправді він потребує допомоги. Таким чином ви зможете вберегти себе від злочинних намірів шахраїв.

Читайте також: Як карантин вплинув на бізнес Хмельницького

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter