Новини
Події

Медикам Старокостянтинова передали нові авто

Міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук передав ключі від двох автомобілів Пежо Ріфтер директору Центру ПМСД Анатолію Швецю для обслуговування амбулаторій Старокостянтинівської міської обєднаної територіальної громади.

Авто придбали коштом міського бюджету та витратили 1,2 млн грн.

Машини обладнані двома холодильними боксами та мініхолодильником, що дозволяють транспортували зразки для лабораторних досліджень.

За словами очільника міста, необхідно зробити все, щоб медицина була доступна для кожного мешканця громади.

Передача Пежо Ріфтер для ЦПМСД

17 квітня міським головою Миколою Мельничуком передано ключі від двох автомобілів Пежо Ріфтер директору Центру ПМСД Анатолію Швецю для обслуговування амбулаторій Старокостянтинівської міської обєднаної територіальної громади. Олександр Пшеничний як представник Пежо Авто Люкс подякував міському голові за вибір автомобіля та запевнив у його надійності.Серед запрошених на передачу автомобілів були сільські голови, що входять в міську обєднану територіальну громаду, керівники амбулаторій міської ОТГ.

Опубліковано Старокостянтинів офіційний Пʼятниця, 17 квітня 2020 р.

Також для медзакладів Старокостянтинівської ОТГ придбані засоби захисту медичного персоналу, медичні препарати, обладнання на суму понад 3,3 млн. грн. Також для потреб центральної районної лікарні передано 20 ноутбуків і 20 принтерів.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter