Новини
Офіційно

Сервісні центри МВС Хмельницької області відновлюють роботу

У зв’язку з поступовим пом’якшенням карантинних заходів з 12 травня 2020 року починають працювати сервісні центри МВС.

Працюватимуть вони з дотриманням всіх вимог Міністерства охорони здоров’я.

“Сервісні центри МВС облаштовані захисними прозорими перегородками та позначками соціальної дистанції. Послуги надаватимуться з дотриманням вимог перебування однієї особи на 10 м² та з урахуванням дистанції між відвідувачами не менше ніж 1,5 метри”, – повідомляють у прес-службі РСЦ  МВС в Хмельницькій області.

Відвідувачів пускатимуть за наявності захисних масок чи распіраторів, а також перевірятимуть температуру тіла; в приміщеннях можна буде скористатися антисептичними засобами.

Послуги надаватимуться за попереднім записом в електронну чергу через функціонал, що буде розміщений на офіційному вебсайті ГСЦ МВС. У разі відсутності в сервісному центрі МВС електронної черги, запис для отримання послуг буде проводитись за номерами телефонів регіональних сервісних центрів МВС відповідної області.

Сервісні центри МВС надаватимуть усі адміністративні послуги, окрім прийняття практичних іспитів на право керування транспортним засобом.

Нагадаємо, що у Хмельницькому сервісний центр МВС знаходиться за адресою: вул. Західно-Окружна, 11/1. Працюватиме з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00, у суботу з 9:00 до 16:45. Вихідний – неділя та понеділок. Телефон для довідок: (0382) 71-62-54, (0382) 71-66-15.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter