Новини
Події

Ув’язненим Хмельницького СІЗО намагались передати “сюрпризи”

В державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» поперджено чергову спробу доставити для осіб, взятих під варту заборонені предмети та речовини.

Учора, під час догляду посилки з міста Житомир, що адресувалась на ім’я ув’язненого, працівниками установи було виявлено та вилучено сухі дріжджі, які знаходились в прихованому вигляді в перемішку із шоколадним напоєм.

За даним фактом співробітниками установи складені та направлені до суду адміністративні матеріали за ознаками вчинення адміністративного правопорушення.

Як інформують працівники СІЗО, цього ж дня, під час догляду ув’язнених, які прибули з Кам’янця-Подільського, працівниками слідчого ізолятору було виявлено та вилучено в ув’язненого 1990 року народження 2 мобільні телефони та 4 пачки сухих дріжджів, які знаходились в прихованому вигляді в його спідній білизні. Також в цього ув’язненого при догляді було виявлено і вилучено батарею живлення до мобільного телефону, яка знаходилась в рукаві куртки.

За фактом виявлення та вилучення заборонених предметів працівниками державної установи “Хмельницький слідчий ізолятор” розпочато службове розслідування.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter