Новини
Дозвілля

День захисту дітей: онлайн-цікавинки у Хмельницькому

Щороку, починаючи з 2012 року, напередодні відзначення Міжнародного дня захисту дітей у Хмельницькому відбувався парад близнят. Цьогоріч хмельничан запрошують до участі в святі у форматі онлайн.

Для того, щоб взяти участь у флешмобі потрібно розмістити фото на своїй сторінці у мережі Фейсбук із хештегом #Парадблизнюків2020 та зробити це до 31 травня.

Таким флешмобом організатори хочуть пригадати, яким яскравим є це дійство та наголосити, що в майбутньому на нас очікують яскраві події в офлайн-форматі.

Приурочили Міжнародному дню захисту дітей і онлайн-фестиваль “Пласт Time”. Цого організовує Національна скаутська організація Пласт. До 1-го червня, у рамках фестивалю, триватимуть різноманітні марафони і конкурси, як-от марафон оздоровлення “Лисеня”, “Руханка”, конкурс сімейної фотографії “Фотозмій” і веломарафон “Туристична Хмельниччина”.

Власне, наступного понеділка, у перший день літа, усіх запрошують доєднатися до пластової родини на інтернет-сторінці “Пласт Хмельницький”. Тут, упродовж дня, влаштують чимало онлайн-дискусій, веб-конференцій, віртуальних майстерок і руханок, відбудеться підбиття підсумків марафонів. А на завершення усіх учасників фестивалю об’єднає віртуальна пластова ватра.

Детальніше у сюжеті ТРК “Місто“:

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter